Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan, mintha belém lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan, mintha belém lenne zúgva, de mégse akar kapcsolatot, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az egyetemen, aki elég népszerű, sok lánynak bejön, de azt most is kijelentette amikor nagy társaságban voltunk, h ő jelenleg nem akarja lekötni magát senki mellett.

Velem mégis valahogy más, mint a többi lánnyal, nagyon a szívén viseli a sorsomat és mindenben próbál nekem segíteni, nemrég elég nagy bajba keveredtem és ő volt az első aki a segítségemre sietett. Érdekli, hogy hogy vagyok és nagyon figyelmes velem. Sokszor szemez velem, meg mosolyog, keresi a társaságom. Teljesen úgy viselkedik, mint aki belém van zúgva, de jelenleg nem akar párkapcsolatot senkitől.

2019. febr. 24. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Aham. Szóval, ha valaki barátként viselkedik veled, akkor az szerinted beléd van zúgva. Taps! :D

A logikád alapján van pár lány, akikbe belezúgtam. Csak épp nem tudok róla, mert nincs így.

2019. febr. 24. 07:16
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is az jutott eszembe,mint 1#-es.Miért hiszik sokan,hogy ha ellenkező nemű és kedves,segítőkész,érdeklődő,és még mosolyog is,hogy akkor tuti belézùgott?Téboly.
2019. febr. 24. 07:44
 3/6 A kérdező kommentje:
De ő úgy néz rám, mint aki szerelmes, felismerem az ilyet.
2019. febr. 24. 08:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak fél a kapcsolatoktól. Vedd át a kezdeményezést.
2019. febr. 24. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek a válaszok :D

Egyetemen az a jó, hogy mivel folyamatosan látjátok egymást akár évekig, ezért nem kell rohanni a hódítással sehová, mint mondjuk egy buliban ha idegenül találkoztok.

Én is kb fél tucat csajt tartottam a "valamikor dugnék még vele a suli alatt" kategóriában, akikkel végül 4-gyel össze is jött a dolog a 3 év alatt. (Szaktársak, kari társak, más évfolyambeli a karról, de legalább egy közös óra van, stb.) Olyanokról beszélek, akiken eléggé láttam az elejétől, hogy bejövök nekik. Nyilván nem ez a fő csajozási, ismerkedési módszere az embernek, de mellékesnek jó. Szóval ilyenkor nyilván nem lehet egyből az összesre ráhajtani, mert pletyka lenne, kinéznének, sok csaj kapcsolatot akar, stb. De lehet velük barátkozni, tartani a kapcsolatot, eltervezni, hogy most ősszel erre hajtok rá, aztán tavasszal arra, aztán hopp, amannak barátja lett úgyhogy őrá nem, stb.

A nők hihetetlen hogy tudják bántani a nekik nem tetsző férfiakat, de miket el nem képesek hinni azokról/azoknak, akik bejönnek nekik.

2019. febr. 24. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj, kerdezo, ne legyel ennyire naiv. Kapcsolatot nem akar, de dugni igen. Sokat, sok novel. Benne vagy a korben, akikkel megtenne. Valami meg kell, amivel ezt el lehet erni. Ha ezt nem csinalna, lenne erre eselye? NEM.
2019. febr. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!