Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akar kapcsolatot, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar kapcsolatot, akkor miért keresett meg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel csókolóztam, aztán hónapokkal később rámírt, és hónapokig beszélgettünk. Egyszer talalálkoztunk volna, amit én javasoltam, de le kellett mondanom (rosszul lettem), és ő utána sem hívott sehova. 2x-3x mondta, hogy telefonáljunk, de olyan félénken, hogy még, és sose jó időben! (Ezt mondjuk én is kérhettem még volna, de már mindegy) 4 hónapig így beszélgettünk, aztán megszakadt, és 2 hónap múlva küldött valamit. Megint elkezdtünk beszélgetni, aztán felhoztam a szex témát csak úgy, tapintatosan, amiben nagyon benne volt, de mondta hogy nem tenné tönkre amink van (?), meg hogy az következményekkel jár. Végül kinyögte, hogy nem akar kapcsolatot, és engem nem volna képes kihasználni (több okból is).

Hol van itt a hiba: miért vesztegette az időmet, miért írt? Mert az egyik ok, amiért nem akar kihasználni, a legelején is fennállt. Azt mondta, nem volt akkor sem hátsó szándéka. Megváltozott volna azóta a véleménye?

Aki mondta már nőnek, hogy nem akar kapcsolatot, neki mennyi idő után lett?

2018. júl. 31. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vannak még ilyen pasik? Csak ezen csodálkoztam a leírásodban
2018. júl. 31. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát látod.

Mondjuk benne van a pakliban, hogy hazudik, és valójában csak velem nem akar kapcsolatot, de úgy érzem ő is szeretett beszélgetni velem.

2018. júl. 31. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Abban biztos nem hazudik, hogy nem akar kapcsolatot.

Ami koztetek van, nem nagyon lehet tonkre tenni, mert az egy semmi, max unalomuzo beszelgetes.

A szexben is tuti benne lenne, nyugi. Le merem fogadni, hogy ez csak egy ocska trukk, hogy te teperj azert, hogy ala fekudhess es utana egy szavad sem lehet, ha csak annyi volt.

2018. júl. 31. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy benne lenne, ezért mondta el. Mert ő meg tisztában van vele, hogy én nem tenném meg, ha utána nem lesz köztünk valami. De ezt tudta nagyon régóta, ezért sem értem miért írt még mindig, és nem úgy, mint barát.
2018. júl. 31. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát volt olyan csajszi, aki nem jott be, de akit megszexualizáltam volna amikor nagyon hiányom volt, de aztán mindig rájöttem, hogy ő nagyon nem az esetem. És így valami dilemma volt bennem. Hol közeledtem hozzá, hol csak barátkoztam. És bírtam is, mint barátot.

De valahogy ez a szitu mégsem ugyanilyen, nem áll össze a kép mi akar ez lenni. Szóval lehet feleslegesen írtam le az egykori gondolataimat

25f

2018. júl. 31. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 valahogy van benne pedig valami, mert egyszer sokat beszélgettünk szexről, máskor meg rögtön elterelte róla a szót (huzamosabb ideig). De, mint mondtam, a legelejétől tudhatta, hogy vagy kapcsolat vagy semmi, és emiatt nem tudom mit higyjek.

Mi lett végül a lánnyal?

2018. júl. 31. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Már nem tartjuk a kapcsolatot évek óta 🙂

Nekem lett valakim, neki azóta se.

2018. aug. 1. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!