Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok örülnétek ha egy fiú kis cicát adna ajándékba?
Szia! Jajj nagyon örülnék, nekem a legszebb ajándék lenne :) Állatpárti vagyok nagyon, szóval kaméleonnak, egereknek, kutyának, macskának mindennek örülnék :)
Beszélj a barátnőd szüleivel, hogy ők mit szólnak hozzá, mert iszonyú sok nő nem tűri meg (számomra érthetetlen okból). Ja és a barátnőd is szeresse a cicákat:) Én a helyedben a menhelyről hoznék kiscicát. Az expresszen rengeteg sintértelepről mentett cica van, a szívem szakad meg értük :( Szóval ezzel mindenképp jót teszel, de olyannak ne adj macsekot, aki nem szereti vagy nem törődne vele, szóval a fontos, hogy a barátnőd szeresse az állatokat és hogy a szülei mit szólnak hozzá :)
Ez eléggé necces ajándék. Lehet rá ő, vagy vmelyik családtag allergiás, esetlek simán nem szereti a családban a macskákat...
Persze ha egyedül lakik könnyebb, de akkor felelősség óriási. Élőlény, nem egy plüssmaci, amit a polcra lehet tenni. Etetni kell, tanítani, orvoshoz vinni... Ez nem ajándék kérdése, ilyesmit az ember szabad akaratából kell vállaljon.
Szerintem felelőtlenség kiscicát ajándékozni, amíg nem tudod biztosan, hogy biztos helye van, és a megajándékozott is örülni fog neki.
22F
"A kérdező kommentje:
22:32
tényleg?
adsz egy elérhetőséget"
Remélem nem jelent gondot Borsod megye.
krisztava@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!