Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok örülnétek ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok örülnétek ha egy fiú kis cicát adna ajándékba?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia! Jajj nagyon örülnék, nekem a legszebb ajándék lenne :) Állatpárti vagyok nagyon, szóval kaméleonnak, egereknek, kutyának, macskának mindennek örülnék :)

Beszélj a barátnőd szüleivel, hogy ők mit szólnak hozzá, mert iszonyú sok nő nem tűri meg (számomra érthetetlen okból). Ja és a barátnőd is szeresse a cicákat:) Én a helyedben a menhelyről hoznék kiscicát. Az expresszen rengeteg sintértelepről mentett cica van, a szívem szakad meg értük :( Szóval ezzel mindenképp jót teszel, de olyannak ne adj macsekot, aki nem szereti vagy nem törődne vele, szóval a fontos, hogy a barátnőd szeresse az állatokat és hogy a szülei mit szólnak hozzá :)

2010. júl. 1. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez eléggé necces ajándék. Lehet rá ő, vagy vmelyik családtag allergiás, esetlek simán nem szereti a családban a macskákat...

Persze ha egyedül lakik könnyebb, de akkor felelősség óriási. Élőlény, nem egy plüssmaci, amit a polcra lehet tenni. Etetni kell, tanítani, orvoshoz vinni... Ez nem ajándék kérdése, ilyesmit az ember szabad akaratából kell vállaljon.

Szerintem felelőtlenség kiscicát ajándékozni, amíg nem tudod biztosan, hogy biztos helye van, és a megajándékozott is örülni fog neki.

22F

2010. júl. 1. 22:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Milyen aranyos srác az utolsó :):) Ritkán hallok fiú szájából ilyen felelősségteljes mondatokat állatokról :):) Komolyan könnybe lábadt a szemem, hogy valaki tisztán látja a dolgokat és férfi. Manapság már nem divat a férfiak körében az állatszeretet :(
2010. júl. 1. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:
én nem mert utálom a macskákat
2010. júl. 1. 23:09
 15/20 anonim ***** válasza:
állatot soha, komolyan
2010. júl. 2. 00:47
 16/20 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

22:32

tényleg?

adsz egy elérhetőséget"

Remélem nem jelent gondot Borsod megye.

krisztava@citromail.hu

2010. júl. 2. 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Meglepetésnek nem... De ha a fiú tudja, hogy a barátnője pl már rég cicát akar, akkor jó ötlet :)
2010. júl. 2. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki, mert cicabolond vagyok, és ezt a párom is tudja. Most egyébként nincsenek egy ideje... ő pedig azt mondta, hogyha lesznek kiscicáik, kapok tőle :3
2010. júl. 2. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is örülnék...nincs cukííbb a kölyök állatoknál:P
2010. júl. 15. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:
hozzá vágnám:))
2010. júl. 16. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!