Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen férfiból van a legtöbb?
Most kivételesen a jó tulajdonságaik szerint nézzük!:)
Arra vagyok kiváncsi, hogy a magyar lakosságban melyik tipusú férfiből van a legtöbb és a többi tulajdonságot hogyan ragsorolnátok, melyikkel találkoztok legsűrűbben ismerkedéskor, vagy milyen pasikkal voltatok kapcsolatban az abábbiak szerint:
-romantikus
-kedves
-figyelmes
-segítőkész
-bátor
-pozitív hitű
-ért a szereléshez és a ház körüli munkákhoz
-kockás hasú (és lehet h sportos is)
-fiatalos kinézetű (nem fiúképűre gondolok)
-anyagi világban potenciális, ambicózus tud pénzt teremteni és jól bánik a pénzzel
-spontán
-izgalmas
-gondoskokó
-bátor
-kitartó
A végén írjatok két olyan tulajdonságot ami ezek közül a legfontosabb lenne nektek.
Ha férfiak hozzászólnak a témához, akkor légyszi írjátok oda h férfi írta. Köszi!
Nekem a hűség és a megbízhatóság a legfontosabb, neked nincs is a listán.
Ebből is látszik, hogy hiú ábránd.
Talán a fentiek közül az ezermester típus a leggyakoribb.
Szerintem erre objektiv választ így ebben a formában nem fogsz kapni. Max troll válaszokat meg egy két bugyutát. Mindenesetre aranyoska ez az igyekezet. ;)
Bár sok értelmét nem látom.
Szerintem alapvetően mindenkiben megvannak ezek a jó tulajdonságok. Most az a pasi sem győkér aki engem átcseszett, mert láthatóan 10 év után házas, gyeremeke van stb. Mindenki követ el hibákat - bizony, még én is! Akkor aki hibát követ el, az mit tegyen? Ássa el magát? Mint az a pasi? Kit izgat? Éljen boldogan - mi hülyék voltunk még akkoriban - azóta én is “felnőttem” és nekem is van párom.
Hát ez nagyon szomorú h nem tudtok semmi jót írni róluk...:(
De akkor minek vagytok velük, vagy minek ismerkedtek velük?
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!