Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, milyen férfiból van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen férfiból van a legtöbb?

Figyelt kérdés

Most kivételesen a jó tulajdonságaik szerint nézzük!:)

Arra vagyok kiváncsi, hogy a magyar lakosságban melyik tipusú férfiből van a legtöbb és a többi tulajdonságot hogyan ragsorolnátok, melyikkel találkoztok legsűrűbben ismerkedéskor, vagy milyen pasikkal voltatok kapcsolatban az abábbiak szerint:

-romantikus

-kedves

-figyelmes

-segítőkész

-bátor

-pozitív hitű

-ért a szereléshez és a ház körüli munkákhoz

-kockás hasú (és lehet h sportos is)

-fiatalos kinézetű (nem fiúképűre gondolok)

-anyagi világban potenciális, ambicózus tud pénzt teremteni és jól bánik a pénzzel

-spontán

-izgalmas

-gondoskokó

-bátor

-kitartó

A végén írjatok két olyan tulajdonságot ami ezek közül a legfontosabb lenne nektek.

Ha férfiak hozzászólnak a témához, akkor légyszi írjátok oda h férfi írta. Köszi!

2019. febr. 19. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Hazug szrháziból.
2019. febr. 19. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a hűség és a megbízhatóság a legfontosabb, neked nincs is a listán.

Ebből is látszik, hogy hiú ábránd.

Talán a fentiek közül az ezermester típus a leggyakoribb.

2019. febr. 19. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Hűséget alapnak gondoltam.
2019. febr. 20. 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem erre objektiv választ így ebben a formában nem fogsz kapni. Max troll válaszokat meg egy két bugyutát. Mindenesetre aranyoska ez az igyekezet. ;)

Bár sok értelmét nem látom.

Szerintem alapvetően mindenkiben megvannak ezek a jó tulajdonságok. Most az a pasi sem győkér aki engem átcseszett, mert láthatóan 10 év után házas, gyeremeke van stb. Mindenki követ el hibákat - bizony, még én is! Akkor aki hibát követ el, az mit tegyen? Ássa el magát? Mint az a pasi? Kit izgat? Éljen boldogan - mi hülyék voltunk még akkoriban - azóta én is “felnőttem” és nekem is van párom.

2019. febr. 20. 06:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Tetováltból, kopaszból, zsíros hajúból. Ezekből van a legtöbb. Belső tulajdonságok nem érdekelnek ha eleve taszít a külső.
2019. febr. 20. 06:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon szomorú h nem tudtok semmi jót írni róluk...:(

De akkor minek vagytok velük, vagy minek ismerkedtek velük?

:S

2019. febr. 20. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk velük és nem is ismerkedünk. Csak azt írtuk le, hogy milyen típusból van a legtöbb, hisz ezt kérdezted. :D Én leginkább koravéneket szoktam látni, kinézetre 40-nek tűnik, aztán meg kiderül, hogy huszonéves. Hát én ilyenkor dobok egy hátast. Ezt teszi a sok pia meg cigi. De ha nekik jó...
2019. febr. 22. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!