Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány lemondja a randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány lemondja a randit én javasoljak új időpontot?

Figyelt kérdés
Ez lett volna az első, de dolga akadt. Nem úgy tűnt, mintha le akarna rázni, végzős, szóval nincs okom azt feltételezni.
2019. febr. 19. 08:10
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen, mindenképp
2019. febr. 19. 08:11
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Aki akar, keres. Ha valaki valamit lemond és nem intéz el új időpontot, akkor az nem is akar igazán.
2019. febr. 19. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nőként a jò érzés azt diktâlja,hogy ha nem is randit javasolni,de mindenképp érdeklődnék a másik felől miután visszamondok egy randit.De ettől függetlenül egyszer mindenképp érdemes újra elhívni akkor is,ha ő nem ír semmit.
2019. febr. 19. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyen esetben annak a "feladata" aki lemondta a randit.
2019. febr. 19. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy lánynak nem csak 1 randija van 1 nap. Volt, hogy 5 pasival randiztam vagy többel. Ha az egyik úgy alakul, hogy szex lesz belőle, akkor lehet le kell mondani azokat, akik utána jönnek. Első randinál főleg. Ha akarsz vele találkozni, akkor hívd fel, ne a büszkeség döntsön.
2019. febr. 19. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Nőként ha lemondanék egy találkát, mert nem alkalmas az időpont, én szeretnék másikat javasolni, mert én tudom, hogy mikor várható, hogy alkalmas lesz.

Van pár volt kollégám, akikkel tartom a kapcsolatot, de rég halogatjuk már, hogy összefussunk, egyikük nagyon el van havazva, egyik szülője beteg, így az a fair, ha ő jelentkezik, amint levegőt kap, és nem mi, többiek próbálkozunk újra meg újra. Ismerkedésnél sem csinálom másképp.

2019. febr. 19. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
"Egy lánynak nem csak 1 randija van 1 nap." - Csak a magad nevében beszélj... :-D
2019. febr. 19. 09:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ha le kell mondjak egy randit nekem az a minimum, hogy legalább azt mondom, hogy máskor csinálhatunk valamit, nyilván ha várom én is a randit nem hagyom elúszni. Ettől függetlenül azért hívd el még egyszer, ha azt is lemondja úgy, hogy nem javasol helyette mást szerintem hagyd.
2019. febr. 19. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!