Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem hív randizni senki?
Szép arcú, kedvesnek mondott lány vagyok. Igényes vagyok, csinosan öltözők, sminkelek, rendszeresen járok fodrászhoz, ápolt vagyok. De a férfiak inkább csak olyan haverként tekintenek rám akivel jól el lehet hülyéskedni, nevetni, esetleg kisírni magukat a vállamon ilyenre is volt már példa. Van rajtam egy kis felesleg de nem olyan vészes, ez lehet az oka? Kb.12-15 kiló. De más ennél ducibb baratnoimnek is van pasijuk. Szerintem nem vagyok unalmas társaság, sok mindenhez hozzá tudok szólni és vannak hobbijaim is.
25/N
A 10-12 kiló az nem kis felesleg.
Én 198 cm magas vagyok, és rajtam is sok lenne a 10-12 kiló kisportolt férfiként.
Vagy az is lehet, hogy folyton rohangálsz, aztán senki sem ér utol, hogy beszélgethessetek egy kicsit.
Nem valószínű, hogy a felesleg az oka, ha tényleg kicsi ahogy mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!