Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar senki sem randizni?
20:05 /1 - hát köszi...
20:05 /2 - Ettől félek én is, mert eddig folyton ez a tendencia mutatkozik...
20:06 /1 - mi vagyok? alacsony? 170 cm vagyok, de még talán annyira nem alacsony...
20:06 /2 - Én is így látom!
Szia!
Figyelj, a netes randikat tapasztalataim szerint nem minden nő veszi komolyan. Ritka az, hogy onnan lehessen találni egy értelmes nőt. Bizonyos lányok csak azért vannak oda regisztrálva, hogy gyűjtsék az udvarolókat, vagy hogy jókat röhögjenek bizonyos embereken. Ezt tapasztalatból mondom neked. Nem azért, mert engem is kiröhögtek hanem azért, mert hugommal én is együtt nevettem bizonyos pasikon, akik írtak neki...(bocsánat ^^")
Javaslom ismerkedj élőben. Gyorsabb, praktikusabb megoldás. Ha ugyanis nem jön össze egy lánnyal, mész a következőhöz.
Sok sikert!
Személyesen kell az ilyesmit csinálni.
21/L
20:12 Köszi
20:14 Neked is köszi, am van kedved mondjuk ismizni? :) De most komolyan!
Fura mód én nem ezt tapasztalom, hanem pont az ellenkezőjét. Mindennek oka van.
De nem csodálkozom, hogyha élőben is meglátsz egy nőt, akkor odamész és azt mondod neki, hogy "...am van kedved mondjuk ismizni? :) De most komolyan!"
- de most komolyan nem csodálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!