Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem akar senki sem randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem akar senki sem randizni?

Figyelt kérdés
Netes társkeresésről van szó, bárkinek felhozom ezt a témát, legyen ez az első beszélgetésben, vagy később, sose akar senki találkozni, csak levelezni... Mért vagytok ilyenek lányok? Két embernek egy kapcsolat elindításához talán nem ártana találkozni is! Nem ? Vagy én tévedek?

2012. jún. 15. 20:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
te tévedsz, vagy nem vagy nekik szimpatikus.. :) max levelezőtárasnak vagy jó.. ezt fogadd el.. :)
2012. jún. 15. 20:05
 2/17 anonim ***** válasza:
Mert a többség nem bízik a pasikban, v. rossz tapasztalatai vannak. Bár akkor nem értem én sem, hogy miért vannak továbbra is társkeresőn, ha nem akarnak találkozni senkivel?
2012. jún. 15. 20:05
 3/17 anonim ***** válasza:
low vagy
2012. jún. 15. 20:06
 4/17 anonim ***** válasza:
Félnek.
2012. jún. 15. 20:06
 5/17 A kérdező kommentje:

20:05 /1 - hát köszi...

20:05 /2 - Ettől félek én is, mert eddig folyton ez a tendencia mutatkozik...

20:06 /1 - mi vagyok? alacsony? 170 cm vagyok, de még talán annyira nem alacsony...

20:06 /2 - Én is így látom!

2012. jún. 15. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj, a netes randikat tapasztalataim szerint nem minden nő veszi komolyan. Ritka az, hogy onnan lehessen találni egy értelmes nőt. Bizonyos lányok csak azért vannak oda regisztrálva, hogy gyűjtsék az udvarolókat, vagy hogy jókat röhögjenek bizonyos embereken. Ezt tapasztalatból mondom neked. Nem azért, mert engem is kiröhögtek hanem azért, mert hugommal én is együtt nevettem bizonyos pasikon, akik írtak neki...(bocsánat ^^")

Javaslom ismerkedj élőben. Gyorsabb, praktikusabb megoldás. Ha ugyanis nem jön össze egy lánnyal, mész a következőhöz.

Sok sikert!

2012. jún. 15. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Személyesen kell az ilyesmit csinálni.

21/L

2012. jún. 15. 20:14
 8/17 A kérdező kommentje:

20:12 Köszi

20:14 Neked is köszi, am van kedved mondjuk ismizni? :) De most komolyan!

2012. jún. 15. 20:16
 9/17 anonim ***** válasza:

Fura mód én nem ezt tapasztalom, hanem pont az ellenkezőjét. Mindennek oka van.

De nem csodálkozom, hogyha élőben is meglátsz egy nőt, akkor odamész és azt mondod neki, hogy "...am van kedved mondjuk ismizni? :) De most komolyan!"

- de most komolyan nem csodálkozok.

2012. jún. 15. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:
ui.: de nyugi, mindenki megtalálja a párját. (vagy párjait...)
2012. jún. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!