Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem akar senki sem randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem akar senki sem randizni?

Figyelt kérdés
Netes társkeresésről van szó, bárkinek felhozom ezt a témát, legyen ez az első beszélgetésben, vagy később, sose akar senki találkozni, csak levelezni... Mért vagytok ilyenek lányok? Két embernek egy kapcsolat elindításához talán nem ártana találkozni is! Nem ? Vagy én tévedek?

2012. jún. 15. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

20:52:

Lehet ismerkedni élőben. Az egyik lányismerősöm a volt pasiját ha jól emlékszem a buszon, vagy onnan leszálva ismerte meg. Nincs ebben semmi különös.

2012. jún. 15. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
van aki párját ritkítja
2012. jún. 15. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:

T. ma 21:07-es

Ma 20:52-es hozzászóló vagyok (9. és 10. hozzászólás)

Sajnálatos módon nem érted a lényeget. De ezen nem csodálkozok egy ilyen színvonalas oldalon.

Igen, én is általában élőben szoktam ismerkedni.

De nem úgy, hogy odamegyek valakihez és "Szia járjunk!". - hogy az úristenbe tudnám ezt jobban kihangsúlyozni, hogy mi a gáz ???

2012. jún. 15. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk nem szivatnak mert ha nem akar egyáltalán találkozni akkor megy a tiltolistára,érdekes modon én azért el tudtam már intézni hogy találkozzon velem legalább egy.

Csak egyszerüen nem szabad tulzottan kedvesnek lenni velük,az egy hátrány(pl ilyet ne irj hogy ismizni)

2012. jún. 15. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
simiznit akart írni
2012. jún. 15. 22:35
 16/17 A kérdező kommentje:

22:32

"Csak egyszerüen nem szabad tulzottan kedvesnek lenni velük,az egy hátrány"

De ha én ilyen vagyok, és mindig azt mondja mindenki, h csak add önmagad, akkor mit csináljak már végül is? Adjam önmagam, v játszak kicsit?

2012. jún. 16. 00:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Jól mondja, nem szabad túlzásba vinni a kedveskedést. Neked kérdező az írásodbó lejön, hogy egy kedves, ártatlan kisfiú lelkületű ember vagy és ez sajnos hátrány. Legyél határozott, magabiztos és ne papucs, meg a nők kedvében járó jó fiú! Érd el, hogy a nő akarjon veled randizni és téged és ne te vele!

Hogy hogyan? Vess be pár pimasz, humoros beszólást! Merj pimaszkodni, de ne vidd bunkózásba át, a humor is nagyon fontos.

Nekem eddig a humoros, pimasz stílus jött be leginkább később szexuális szöveggel társítva, először lájtosan, majd egyre keményebben.

2012. jún. 16. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!