Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar senki sem randizni?
20:52:
Lehet ismerkedni élőben. Az egyik lányismerősöm a volt pasiját ha jól emlékszem a buszon, vagy onnan leszálva ismerte meg. Nincs ebben semmi különös.
T. ma 21:07-es
Ma 20:52-es hozzászóló vagyok (9. és 10. hozzászólás)
Sajnálatos módon nem érted a lényeget. De ezen nem csodálkozok egy ilyen színvonalas oldalon.
Igen, én is általában élőben szoktam ismerkedni.
De nem úgy, hogy odamegyek valakihez és "Szia járjunk!". - hogy az úristenbe tudnám ezt jobban kihangsúlyozni, hogy mi a gáz ???
Engem mondjuk nem szivatnak mert ha nem akar egyáltalán találkozni akkor megy a tiltolistára,érdekes modon én azért el tudtam már intézni hogy találkozzon velem legalább egy.
Csak egyszerüen nem szabad tulzottan kedvesnek lenni velük,az egy hátrány(pl ilyet ne irj hogy ismizni)
22:32
"Csak egyszerüen nem szabad tulzottan kedvesnek lenni velük,az egy hátrány"
De ha én ilyen vagyok, és mindig azt mondja mindenki, h csak add önmagad, akkor mit csináljak már végül is? Adjam önmagam, v játszak kicsit?
Jól mondja, nem szabad túlzásba vinni a kedveskedést. Neked kérdező az írásodbó lejön, hogy egy kedves, ártatlan kisfiú lelkületű ember vagy és ez sajnos hátrány. Legyél határozott, magabiztos és ne papucs, meg a nők kedvében járó jó fiú! Érd el, hogy a nő akarjon veled randizni és téged és ne te vele!
Hogy hogyan? Vess be pár pimasz, humoros beszólást! Merj pimaszkodni, de ne vidd bunkózásba át, a humor is nagyon fontos.
Nekem eddig a humoros, pimasz stílus jött be leginkább később szexuális szöveggel társítva, először lájtosan, majd egyre keményebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!