Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy mégis tetszik? 17/l
kb. két hete egyik oszt. társamon (akivel elég jóban vagyok, sokat beszélgetünk) észrevettem, hogy tetszem neki (nem voltak nagyon félreérthetőek a jelei :) ). viszont akkor én még nem éreztem többet barátságnál, ezért visszautasítottam, de azóta rájöttem, hogy mégsem csak úgy szeretem már mint egy havert... :s
Azóta, hogy elutasítottam picit úgy vettem észre, hogy kerül engem és nem is beszéltünk azóta sokat. :(
Hogyan mondjam meg neki, hogy most mégiscsak járnék vele? Félek, hogy hülyének fog nézni...
1 próbát megér, mondd el neki...
amúgy meg késő bánat, előbb kellett volna gondolkozni, ha most járnál vele, biztos akkor sem volt teljeen közönbös ,nem?
Köszi :D, akkor holnap majd megpróbálok vele beszélni, és reménykedem, hogy nem néz hülyének. :D Csak azon gondolkodok, hogy ezt, hogy vezessem fel...
Pl. "Emlékszel, mikor a multkor beszélgettünk kettőnkről és azt mondtam, hogy nekem te csak egy barát vagy? ..... Azóta gondolkodtam és már nem csak barátként gondolok rád." xD
szerintetek ez jó?
Szerintem ez jó amit elsőnek írtál.
Beszélj erről nagyon komolyan, és ha mindketten beleegyeztek( ha csak nem pukkadt rád a leány:) )akkor smitsd végig a haját és egy érzelmes csókot adj neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!