Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez randi lesz? Ez már jó irány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez randi lesz? Ez már jó irány?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit már kétszer elhívtam, mind kétszer visszautasított. Most egy órája beszéltünk kb és szóba jött valahogy a jégkorcsolya, ő nagyon szeret, én mondtam hogy én nem tudok. Azt mondta viccelődve hogy akkor ideje meg tanulnom és majd ő megtanít, menjünk el szombaton. Persze rögtön igent mondtam, bár kicsit fosok a jégkorcsolyától :D De szeretném is kipróbálni és persze végre itt a lehetőség hogy normálisan legyek vele valahol, eddig meg nem volt ilyen. Sőt azt is mondta hátha lesz kedvünk utána beülni valahová.

Ugye ez egy randi? Mondhatni ő hívott el engem? Mikor én hívtam el (semmi extrara nem kell gondolni, csak kérdeztem többnyire lenne e kedve meginni valamit) akkor finoman de vissza utasította. Mondjuk azóta történtek más pozitív dolgok is. Gy helyen lakunk gyakran találkozunk.Idősebb tőlem a lány.

2019. febr. 14. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak kifizetteti veled a belépőt, és meghívatja magát egy italra. De ne legyen igazam! :D
2019. febr. 14. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál előre a medve bőrére. Akkor örülj, mikor már túl vagy rajta.

Addig még simán le is mondhatja.

2019. febr. 14. 17:44
 3/6 anonim válasza:
100%

Hát mi lenne, ha megkérdeznéd? Tekintve, hogy kétszer te már elhívtad, jogosan merül fel benned, hogy ez akkor mi is akar lenni. Azt sem árt előtte eldöntened, hogy akkor is mennél-e, ha nem randi. Ha nem, és nem is lesz randi, akkor nagyon menő, ha azt tudod mondani, hogy kösz, bocs, nem.

Talán kicsit nehéznek érzed megkérdezni, de nagyon sok kellemetlenségtől megkíméled magadat, ha megteszed. Bár nem írtad, de feltételezem, hogy fiú vagy: tudd, hogy ez egy nagyon férfias dolog, ha így rá mersz erre kérdezni.

2019. febr. 14. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem biztos.
2019. febr. 14. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kapcsolatban volt és azóta magázó lett akkor teljesen korrekt amit csinált. Nagyon kevés Nő veszi a fáradságot, hogy visszahívjon egy férfit akit lekoptatott, nem ez a jellemző.

Az elején ne próbáld átvenni a kezdeményezést, legyél türelmes és hallgasd meg mit akar mondani. Ha randinak tekinti, akkor irányítson ő, mondja el mit akar. Ha tényleg randi,akkor a végén már kezdeményezhetsz, de ne toljad túl a bringát!!!

Sok szerencsét!!!

2019. febr. 14. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Főleg akik hosszabban írtak, harmadik és ötödik. Első, nem úgy lesz az garantáltan. Ennyire ismerem már. Ma este valószínűleg találkozunk, akkor megkérdezem hogy randi lesz-e. Az a baj mondjuk hogy ha esetleg mégsem, én annyira szeretem ezt a lányt, hogy meg szakadna a szívem ha nemet mondanék mégis. De úgy érzem megtört nála a jég úgymond és randi lesz. Azóta hogy másodszor is vissza utasított, sok jó történt. Hátha arra várt hogy elhívtam harmadszor is de már nem tettem, inkább vissza vettem mielőtt mindent teljesen tönkre tennék. Erre elhívott ő burkoltabban, én erre tudok gondolni. Egyedülálló egyébként már egy ideje, nem volt kapcsolatban mikor elhívtam. Még csak két hónapja ismerjük egymást. Azóta szimpatikus amióta először megláttam, azóta meg csak egyre jobban.
2019. febr. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!