Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (! ) szerintetek a bordó szín a kézkörmön és a piros köröm a lábfejen nagyon rossz kombó?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy randim és lehet furcsa lesz. Hasonló a kezemen:
Lábamon pedig: [link]
Mindig egyforma, most így alakult.
2019. febr. 13. 01:12
31/34 anonim válasza:
Amikor géllakkra vagy műkörömre lakkoztam, akkor az 500 Ft-os Rimmel lakk is kitartott. Saját köröm már necces, mert az rólam is le tud pattogni 2 nap alatt, de nekem nem gond, ha naponta újra kell kennem, úgyis szeretek mindennap más színt feltenni. A H&M-es lakkok többsége az, ami eddig leginkább bevált és fentmaradt rajtam (a Chanel egy túlárazott sz...) de az is nagyon alapos reszelés után és csak vékony rétegek felkenésével, de ez tényleg mindenkinek a saját körmétől függ.
32/34 anonim válasza:
Valami putris cig@ny. Azok ilyen felvágósak, ha megjön a segély, és azok néznek le másokat ilyen kicsinyes dolog miatt, hogy köröm... Hónap második felében meg nincs mit enni, az áramot is kikapcsolják mert a kártya is lefogy.. De legalább színben illik a köröm a ruhához😂nekik csak külsőségek fontosak.
33/34 anonim válasza:
Műköröm és megnövesztett köröm különösen a lábon kifejezetten gusztustalan, bármilyen a színe...
34/34 A kérdező kommentje:
# 31, persze, géllakon nekem is tart. Köszi a választ.
2019. febr. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!