Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak (! ) szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (! ) szerintetek a bordó szín a kézkörmön és a piros köröm a lábfejen nagyon rossz kombó?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy randim és lehet furcsa lesz. Hasonló a kezemen:

[link]

Lábamon pedig: [link]

Mindig egyforma, most így alakult.

2019. febr. 13. 01:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

Na kislány, az utolsó hozzászólásod miatt bebizonyítottad, hogy nem sok ésszel rendelkezel.

Nem attól lesz valaki igénytelen, mert magának lakkozta a körmeit. :D

Ilyen b..romsagit is rég olvastam.

Tudod, két réteget rákenni nem atomfizikusi dolog. Minek fizessek érte, ha magamnak is szépen meg tudom csinálni.

És létezik körömlakklemosó. Lustaság, a lábadról lemoshattad volna.

És azt se értem, hogy ezt miért pasiktól kérdezed, miközben ők lesz.rják a körömlakkozast, nem is értenek hozzá.

2019. febr. 13. 05:47
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Télen, amikor max. akkor látszik a lábfejed ha leveszed a cipőt és a harisnyát, mennyiben lényeg ez? Ha meg kifejezetten szexre készülsz és zavar, akkor ne kérdezgesd, hanem csináltasd meg vagy csináld meg magadnak. Megjegyzem nem hiszem, hogy a férfi azon pörögne, hogy elüt a kezeden meg a lábadon levő körömlakk színe.
2019. febr. 13. 06:07
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Rögtön ugyan az ugrott be amit a 12. írt. Tél van nem fogja a lábadat látni. Ha meg rögtön szét teszed neki akkor ez legyen a legkevesebb. Látod pobmnt az igénytelen sokszor aki körmöshöz jár mert lenő és akkor úgy van. Ha magad csinálod mindig szép.
2019. febr. 13. 06:12
 14/34 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te vagy igénytelen, hogy nem passzol a kezed a lábadhoz. Milyen dolog ez már?! 🤣

Egyébként tegyük fel, négy hetente mész körmöshöz, és kb hat hetente csinálja a lábad? Fúj hát milyen igénytelen vagy. Miért nem egyszerre csináltatod?

2019. febr. 13. 07:22
 15/34 anonim ***** válasza:
77%

Olyan, mintha matt színű lenne, valahogy jobb lenne másmilyen színű piros, fényesebb.

A lábköröm szerintem hótmindegy, úgyis zokni/harisnya/csizma időszak van...

2019. febr. 13. 07:33
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
A festett köröm eleve rossz, színtől függetlenül.
2019. febr. 13. 07:46
 17/34 anonim ***** válasza:
83%
A pasit nem fogja érdekelni, hogy milyen színűek a körmeid, legfeljebb az lesz neki hangyányit szokatlan, ha meglátja, hogy neked a lábfejeden nőttek körmeid😂.
2019. febr. 13. 07:54
 18/34 anonim ***** válasza:
57%

Én a természetesség híve vagyok, nem jön be a lakkozott köröm, se a kézen, se a lábon. De attól még nem kizáró ok, csak egyszerűen nem tetszik.

F36

2019. febr. 13. 08:22
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

Igényesebb nő 😂😂 Hát ez tetszett.

Akkor en nem is vagyok igényes, mivel hogy vagyok olyan ügyes hogy magamnak megcsináljam szépen 🤔😂😂

2019. febr. 13. 09:04
 20/34 anonim ***** válasza:
86%
Uhh mindkét linkelt képen látható köröm brutál ronda, igénytelen, bazári majmos. Ápolatlan hatást keltenek főleg a lábkörmök. A legtöbb pasi nem szereti a lakkozott körmöket sem, vagy legalabb semleges, de a műköröm, ráadásul ilyen cigós, az tényleg übergáz.
2019. febr. 13. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!