Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (! ) szerintetek a bordó szín a kézkörmön és a piros köröm a lábfejen nagyon rossz kombó?
Holnap lesz egy randim és lehet furcsa lesz. Hasonló a kezemen:
Lábamon pedig: [link]
Mindig egyforma, most így alakult.
Igen tartósabb, de szerintem marha csunya ahogy levan nőve. En inkább magam gellakozom hetente, sokkal szebb mint lenőve.
Am a piros lábköröm meg szerintem közönséges. Ráadásul amit linkeltèl ott csúnyán is van vágva.
A kézen a szin marha csunya, a mattság miatt méginkább az.
Attol hogy valaki nem festi pl a körmét még nem igénytelen!
N27
Képzeld, attól hogy neked ez az igényed, másnak meg más. A te dolgod, hogy mire költöd a pénzed.
Én nem járok se szanuába, se edzeni (otthon szoktam), se wellnessezni, se fodrászhoz, se körmöshöz.
Inkább veszek félévente egy jó könyvet.
A pénzemet inkább az egészségem megőrzése, pl. vitaminok...stb költöm.
Én pl. fölöslegesnek tartom a pénzt körmösre kiadni.
Nem férfi vagyok, de jótanács:
- ha ennyire zavar, csináld meg otthon magadnak arra az 1-2 napra más színre (géllakkra is simán rá lehet lakkozni... volt olyan pl., hogy meguntam a színt, rálakkoztam, és a körmösnél nem tűnt fel nekik, hogy nem géllakk van a tetején, hanem sima)
- nm lesz mindenképp szex a vége, addig meg vegyél fel zárt orrú cipőt vagy fekete harisnyát.
A férfiaknak a nagy része kb. letojja magasról, de lehet, hogyha vmi ilyen cicafiús vagy maximalista pacákot fogtál ki, annak kettéáll tőle a haja. Férfifüggő a dolog.
Amúgy tényleg nem értem, hogy mi lenne az otthon lakkozott körmön igénytelenség. Az igénytelenség nem itt kezdődik. Nyilván ha az a köröm mellette rágva van vagy vki nem szépen festi ki, az igénytelenség, de ha vkinek szép, erős a körme anélkül és mondjuk ismeri a körömreszelőt, otthon is szépen kinéző körmöket tud magának festeni.
MA lesz randid, és most kezdesz el kapálózni, hogy vajon tetszeni fog-e az adott férfinek, aki egyébként "eléggé megnézi az ilyesmit"...
...hát gratula. ...de akkor ki is az igénytelen?
Amúgy sz@r. ...ha már kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!