Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak (! ) szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (! ) szerintetek a bordó szín a kézkörmön és a piros köröm a lábfejen nagyon rossz kombó?

Figyelt kérdés

Holnap lesz egy randim és lehet furcsa lesz. Hasonló a kezemen:

[link]

Lábamon pedig: [link]

Mindig egyforma, most így alakult.

2019. febr. 13. 01:12
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én magam miatt csináltatom és egy géllakk tovább tart, mint a körömfesték, nem kell hetente megcsinálni. Wellnessezni nem jártok, szauna? edzőterem? Szexuális élet? Ha valamit más nem lát, akkor tök mindegy? Olyan mintha otthon nem igényesen lennék felöltözve vagy kupi lenne, ha nem jön vendég, mert úgyse látja senki. Érdekes hozzáállás.
2019. febr. 13. 10:40
 22/34 anonim ***** válasza:
61%

Igen tartósabb, de szerintem marha csunya ahogy levan nőve. En inkább magam gellakozom hetente, sokkal szebb mint lenőve.

Am a piros lábköröm meg szerintem közönséges. Ráadásul amit linkeltèl ott csúnyán is van vágva.

A kézen a szin marha csunya, a mattság miatt méginkább az.

Attol hogy valaki nem festi pl a körmét még nem igénytelen!

N27

2019. febr. 13. 11:02
 23/34 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy igénytelen a natúr, ha szépen van manikűrözve, akkor nem az. Most érzem magam annak, hogy felemás. De még mindig nem nők véleménye érdekel. És ez a férfi, akivel ma lesz randim, eléggé megnézi az ilyesmit. Lenő, lenő, lábon nekem 1 hét alatt nem látszik.
2019. febr. 13. 11:09
 24/34 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon kiàbrándítóak ezek a színek ès a hossz is! Festék nélkül rövid köröm az igazi
2019. febr. 13. 11:10
 25/34 anonim ***** válasza:

Képzeld, attól hogy neked ez az igényed, másnak meg más. A te dolgod, hogy mire költöd a pénzed.

Én nem járok se szanuába, se edzeni (otthon szoktam), se wellnessezni, se fodrászhoz, se körmöshöz.

Inkább veszek félévente egy jó könyvet.

A pénzemet inkább az egészségem megőrzése, pl. vitaminok...stb költöm.

Én pl. fölöslegesnek tartom a pénzt körmösre kiadni.

2019. febr. 13. 12:28
 26/34 anonim ***** válasza:
40%

Nem férfi vagyok, de jótanács:

- ha ennyire zavar, csináld meg otthon magadnak arra az 1-2 napra más színre (géllakkra is simán rá lehet lakkozni... volt olyan pl., hogy meguntam a színt, rálakkoztam, és a körmösnél nem tűnt fel nekik, hogy nem géllakk van a tetején, hanem sima)

- nm lesz mindenképp szex a vége, addig meg vegyél fel zárt orrú cipőt vagy fekete harisnyát.

A férfiaknak a nagy része kb. letojja magasról, de lehet, hogyha vmi ilyen cicafiús vagy maximalista pacákot fogtál ki, annak kettéáll tőle a haja. Férfifüggő a dolog.

Amúgy tényleg nem értem, hogy mi lenne az otthon lakkozott körmön igénytelenség. Az igénytelenség nem itt kezdődik. Nyilván ha az a köröm mellette rágva van vagy vki nem szépen festi ki, az igénytelenség, de ha vkinek szép, erős a körme anélkül és mondjuk ismeri a körömreszelőt, otthon is szépen kinéző körmöket tud magának festeni.

2019. febr. 13. 12:34
 27/34 A kérdező kommentje:
Odaírom, hogy férfiak felkiáltójellel, és nők írnak. Nem a szín és a méret a lényeg. Ismerem voltunk, már együtt, neki tetszik a hossz, stb. Egy kérdés volt a FÉRFIAKNAK: zavar-e téged ha más színű egy nőn a körme a kezén és a lábán. Ennyi. Nem az hogy bejön-e a szín vagy a hossz. Hihetetlen ez az oldal.
2019. febr. 13. 12:38
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

MA lesz randid, és most kezdesz el kapálózni, hogy vajon tetszeni fog-e az adott férfinek, aki egyébként "eléggé megnézi az ilyesmit"...

...hát gratula. ...de akkor ki is az igénytelen?

Amúgy sz@r. ...ha már kérdezted.

2019. febr. 13. 12:40
 29/34 A kérdező kommentje:
# 26, ha már írtál, akkor tudsz jó körömlakkot? Mert én szeretem órákig áztatni magamat és nekem az OPI-tól elkezdve, Chanel-t is próbáltam, gagyi 300ft-ost, mind lejön picit. Na az már igénytelen és nincs kedvem minden nap újralakkozni.
2019. febr. 13. 12:40
 30/34 anonim ***** válasza:
84%
KErdezo te munkanélküli vagy igaz?
2019. febr. 13. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!