Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon kéne vele beszélnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon kéne vele beszélnem?

Figyelt kérdés

Szoval elnezest hogy ilyennel jovok ide de mar tenyleg nem tudom mi legyen.

Szoval Tinderrol megismertem egy sracot.Tok jol elbeszelgetunk kulsore belsore tetszik...de valahogy ugy erzem h valami nem stimmel.

Szoval mar egy het beszelgetes utan (nem talalkoztunk egyszer sem eloben) mar olyanokrol beszelt hogy o milyen ajandekokat szeretne nekem venni meg milyen nyaralasokra szeretne elvinni mert hogy mennyire kedvel engem es mennyire oda van...stb

Igy epphogy csak elkezdtunk beszelgetni es mar ennyire nyomul es egyszeruen nem tudom mit gondoljak,nekem ez az elejen nagyon fura es mondtam is neki hogy ez nekem nagyon gyors.(Hiszen honnan tudnank h tenyleg tetszunk e egymasnak ha meg nem is randiztunk)

A valasza erre az volt hogy hat o csak kedveskedni akart mert bir engem

Illetve hogy egy tenyleg nagyon jokepu izmos tehetos pasirol beszelunk.

(Fake profilrol szo nincs...)

Es nem all ossze a kep h miert pont engem akar es h miert zudit igy ram hirtelen mindent...

Es azon gondolkozom hogy most akkor hulyenek vagyok e nezve es csak az agyba akar vinni(vagy ennel meg rosszabb) vagy csak k tenyleg ilyen nyomulos..vagy igy akar tetszelegni

Bocsanat hogy ilyen hosszan irom...

De nagyon orulnek tanacsoknak/velemenyeknek hogy van e okom rosszat feltetelezni vagy csak tul gondolom.

Elore koszonom az ertelmes valaszokat!

22/L

2019. febr. 12. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fura hogy ezt tőlünk kérdezed.

Ha tetszene a srác akkor nem lenne kérdés.

Valamibe belekötöttél. Agy a táv9lságba vagy a kinézetébe, vagy leszűrted h nem kihívás mert oda van érted, és te "jobb pasit" akarsz magadnak aki kihívás, aki "magabiztosabb" "rejtélyesebb".

Szóval sajnálom a srácot mert valószínű esélye sincsen nálad. Ne szórakozz vele mond meg neki ha nem akarsz tőle semmit.

De azért teszem hozzá hogy a szőke herceg akire vársz nem biztos hogy be fog toppanni az életedbe.

2019. febr. 16. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:

#11-es, ugyanmáá. Szerinted ez normális?

Már 1 hét után elhalmozná, utaztatná. Szerinted?

A másik dolog meg, hogy állítólag jóképű, izmos, jómódú. Egy ilyennek a tinderen kell ismerkedni és találkozás nélkül is egy hét után full szerelmes abba akit még nem is látott rendesen? Nem volt még x nője, hogy kicsit felülkerekedjen a dolgokon és ne habarodjon bele egy nőbe egy heti chat miatt? Mert általában ilyeneknek jut minden ujjára, nem? Hacsak nem pont azért nem, mert nincs rendben a toronyban minden. Ha valami pszichopata idióta akkor hiába a jó kinézet, pénz stb. Így érthető lenne, hogy nincs senkije. Szerintem nem kerek a dolog.

2019. febr. 16. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt mondom h esélye sincsen a nőnél..
2019. febr. 17. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat...

Jol ereztem en mar az elejen h itt valami nagyon nem oke..

Nem beszelek mar vele..

2019. febr. 19. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Jah ennyi h ignorálod..? Utálom ilyen gerinctelen húzásokat.

Ne kivánom , de lehet visszakapod még az élettől. Kiváncsi vayok akkor hogy áll.majd aszád.

2019. febr. 20. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!