Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon találok olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon találok olyan lányt, aki megver engem lassúsági evésben?

Figyelt kérdés
Nagyon lassan eszem. Még nem találkoztam olyannal, aki később végzett volna nálam. Ezért kitaláltam egy olyan játékot, hogy innentől ha randira kerül sor egyből belecsapok a lecsóba és rögtön egy étteremmel kezdünk. Na most ha a lánynak sikerül még nálam is lassabban elfogyasztani az ételt, akkor őt egy másik alkalommal újra elviszem valahova, ha viszont előbb befejezi, akkor sajnos el kell búcsúznunk egymástól. Elsőre elég egyszerűnek tűnik, de én tényleg nagyon lassan eszem és ha akarnék se tudnék gyorsabban. Jelenleg nem keresek párkapcsolatot, jól elvagyok egyedül, de úgy gondolom, hogy ez jó móka lenne.
2017. okt. 15. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eisenstein jól mondta: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség".
2017. okt. 15. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs harapási rendellenességed kérdező? Fogszabályzóorvosra nincs szükséged? Lehet, amiatt eszel lassan.
2017. okt. 15. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Einstein alighanem tévedett, de elnézem neki, hisz nem ismerhetett engem. Ugyanis ez a két dolog csupán apróság, másodperc töredéke ahhoz az időhöz képest, ami alatt befejezem a vacsorámat.
2017. okt. 15. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Elég meglátogatnom egy éttermet és rögtön új értelmet adok a végtelennek.
2017. okt. 15. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából az csak jó ha lassan eszel, de ha munkahelyeden a megadott időn belül nem végzel a kajáddal annak azért lennének következményei... Nekem van egy munkatársam 45 évesen olyan lassan eszik hogy a 30 perces kajaidőt teljesen kihasználja evéssel, és utána szinte amikor már visszamegyünk tovább nyomni az ipart akkor 5 perc után megy el wc-re meg inni is akar utána. Oké nálunk ezekért nem szólnak mert nem szalagmunka van, csak van egy vezető aki havonta kétszer pont kaja után néz be hozzánk, és nálunk 2 óránként van hivatalos szünet, aki ezen belül egyszer-kétszer elmegy wc-re vagy inni azért nem szólnak, csak ha szünet után megy valaki rögtön azt megjegyzik nálunk legalább is.

Na a kollégám ilyen. 30 perc kell neki arra hogy megkajáljon.

2017. okt. 15. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező.

Én lányként fordítva játszom ezt a játékot. Aki hamarabb végez az evéssel nálam az lehet a partnerem. Aki meg nem azt meg kidobom, mint macskát sz*rni :) Szerintem is ez egy naaaagyon jó móka.

(Senki ne vegye komolyan a kommentem xd )

2017. okt. 15. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!