Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találok olyan lányt, aki megver engem lassúsági evésben?
Igazából az csak jó ha lassan eszel, de ha munkahelyeden a megadott időn belül nem végzel a kajáddal annak azért lennének következményei... Nekem van egy munkatársam 45 évesen olyan lassan eszik hogy a 30 perces kajaidőt teljesen kihasználja evéssel, és utána szinte amikor már visszamegyünk tovább nyomni az ipart akkor 5 perc után megy el wc-re meg inni is akar utána. Oké nálunk ezekért nem szólnak mert nem szalagmunka van, csak van egy vezető aki havonta kétszer pont kaja után néz be hozzánk, és nálunk 2 óránként van hivatalos szünet, aki ezen belül egyszer-kétszer elmegy wc-re vagy inni azért nem szólnak, csak ha szünet után megy valaki rögtön azt megjegyzik nálunk legalább is.
Na a kollégám ilyen. 30 perc kell neki arra hogy megkajáljon.
Én megértelek kérdező.
Én lányként fordítva játszom ezt a játékot. Aki hamarabb végez az evéssel nálam az lehet a partnerem. Aki meg nem azt meg kidobom, mint macskát sz*rni :) Szerintem is ez egy naaaagyon jó móka.
(Senki ne vegye komolyan a kommentem xd )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!