Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tartsak kontrollt az...

Hogy tartsak kontrollt az evésben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom hogy mi az elég. Sokszor ebédelek, és kiteszek magamnak egy tál kaját,aztán anyum kimegy valamiért és visszaborítom az egészet a fazékba. Ezt olyan gyakran csinálom, hogy egészen beletanultam és még azt is mondom, hogy picit sós volt, stb, közben nem is ettem belőle.

De arra is volt már példa, hogy nem tudtam visszaönteni a kaját és így meg kellett egyem. Akkor utána még ettem lekváros kenyeret meg mindent...szinte nem is éreztem az ízeket.

Aztán realizátam, hogy mit csináltam, és olyan bűntudatom lett, hogy majdnem elkapott a sírás.

Ha másnak megy akkor én miért nem tudok mértéket tartani? Miért vagyok ilyen undorító?

2016. júl. 19. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi van? Miért borítod vissza? Nem értem az indítékot. Miért nem eszel normálisan? Komoly evészavar, ha valaki sunnyog és hazudik az anyjának is s nem eszik, tipikusan az anorexiások teszik ezt. Csak ők nem esznek utána lekváros kenyeret... Az ízek hogy jönnek ide? Kicsit kusza az egész, mindenesetre összetett problémának látszik.

Mitől volt bűntudatod? Hogy ettél? De enni kell...

Miért menne másnak? Nem tudod, én mennyit tudok enni, gondolom, tízszer annyit, mint te...

2016. júl. 19. 17:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Az ízét éreztem, csak arra akartam kilyukadni, hogy gyorsan ettem...

Azért borítom vissza, hogy ne kelljen megenni. Másik oldalról meg rámtör ez az éhség és legszívesebben mindent megennék.

Hogy egyek rendesen, és mennyit?

2016. júl. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!