Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, hogyan néznétek egy nöre, aki elözöleg tetszett, de utana meglátjátok egy csoffadt idös pasival?
Elveszititek iranta az
1 - érdeklödést
2 - tiszteletet
3 - megundorodtok töle ?
Mert a csoffadt idős pasi az rohadjon meg? Csak mert nem lett a tied? Azért elég sok idős pasi simán veri a lécet, már csak bölcsessége és intelligencia okán is.
Egy nő szerelmes a férfi "agyába" lesz... ezen érdemes elgondolkodnod.
Ha azért van együtt a lány az idős pasival mert "pénzes"...úgy az első és második keveréke. A megundorodás azt feltételezné, hogy baromira besértődtem. :)
En egy nö vagyok aki a kerdest feltette , eleg erdekes lenne ha az enyem lenne a csaj 😅
En is jartam idös pasival es anyam azt mondta hogy ne lassanak vele sehol mert azutan normalis pasinak nem fogok kelleni
Azt mondanam, hogy szegeny, csak ennyire vitte.
Jopofa ez az alkerdes, megadtal ket opciot, ami ugye vallalhatatlan, tehat mindenkinek a 3-ast kene valasztania, amibol te meg levonod a vilagegyetem igazsagat.
42F
Ja nezem, mikozben valaszoltam kimaradt a kerdes egy resze az agyamban. Szoval a masodik felet ignorald, pls. :)
42F
Na ja, Bernard Ecclestone meg Faludy bácsi is így hódítottak. A munkásságuk elismerendő, de hogy pénzzel csajozott mindkettő az fix.
Azt gondolnám, hogy érzed, apukád lassan eldobja a kanalat, így keresel magadnak egy másikat.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!