Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjek fel egy lány?
Olyan problémám van,hogy kicsit félénk vagyok ha egy lányt próbálok felszedni!
Most beszélgetek msn-en egy lánnyal és már mondtam neki hogy milyen szép meg minden de nem tom mi legyen a következő lépés? A legnagyobb probléma az egészben, hogy 15 éves vagyok!
Légyszi segítsetek és csak normális válaszokat kérek!
nagyon fontos lenne!!
UI.:Azért msn-en beszélek mert 30 km választ el minket és ritkán járok át oda!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:48
Hát az télleg gáz lenne bár kicsi az esély arra hogy ebből magára vagy rám ismerne.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:02
Véletlenül a linket ne küldjem el neki msn-en hogy olvassa el és hogy akkor most mivan válasszon.
dawyds: Kösz a tippeket szerencsére van akkora mákom hogy egy városba járunk középsuliba de sajnos két különböző suliba (semmi sem tökéletes)én a trefortba ő a szegyába (szentgyörgyi-be) van de egy randit vagy csak egy találkozót is könnyebb összehozni.
Kssz az eddigi válaszokat!!!!
Nem kell félned semmitől:)
A lányok szeretik a talpraesett, bátor fiúkat:)
Nyugodtan hívd el valahova.. üljetek be egy kávézóba vagy valami nyugodtabb helyre ne egyből buliba vidd. :)
Válasszatok ki közösen egy helyet ahol mindd a ketten jól érzitek magatokat és beszélgessetek sokat, utána már jön minden magától ;)
Az előző kommentelőnek:
kössz a tippeket
Ma megkérdeztem tőle msn-en, hogy megadja e a telefonszámát erre azt mondta hogy szerinte még kicsit kora bár szerintem is korai kérdés volt mert csak 2-3 napja beszélgetünk de már kezdek kifogyni a témákból. pl:Mi a kedvenc filmed?Milyen zenéket hallgatsz? meg minden és most nem tom mit csináljak várjak még egy kicsit kb 1 hetet vagy holnap mondjam meg neki hogy adja meg a telefonszámát mert úgy jobb lenne elmondani hogy mit is érzek iránta vagy csak mint eddig msn-en beszéltünk és ott mondjam meg neki vagy ha telón akkor sms-be vagy hívjam fel és ott mondjam el mit is érzek és a többit msn-en vagy sms-be mert sajnos nincs sok pénz a kártyámon de van egy ingyen sms-es oldal és arrol tok neki sms-t küldeni. Szerintetek melyik a jobb?
égyszi segítsetek mert már végképp nem tom mi legyen és mivel elég jó csaj (szerintem) félek attól h valaki beelőz és az sztemm nem lenne jó legalábbis nekem.
Várom a segítségeteket. THX
Mondd meg neki, h alacsony vagy, és csak akkor fogja őt igazán zavarni, ha nem is érdekled... ;)
Akkor inkább felejsd el...
Nagy hülyeség volt telefonszámot elkérni tőle két napi beszélgetés után. De minek akarod elkérni a telószámát??? Inkább hívd meg egy kávézóba, parkba, vagy valami nyugis helyre és beszélgessetek. Szerintem ne húzd az időt msn-en mert nem éri meg személyesen kell megismerni és személyesen sokkal élvezetesebb is mint a monitor elött. Első randira moziba ne hívd mert ott nem fogojátok egymást megismerni.
Remélem segítettem, ha van kérdésed kérdez nyugodtan...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!