Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfi vs érett nő?
Lényeg, hogy egy lakótelepen élek, a hölgy kb 50 körül lehet, én 31.
Párszor már összetalálkoztunk, amikor futásból jöttem hazafele, sétáltam ő meg szembe sétált velem. Sportos cuccban volt, de nem tudom, hogy az futóruha-e.
Tegnap este, már sötétben gyalogoltunk egymással szembe, össze is néztünk. Nekem tetszik ez a nő, kicsit husis, de kívánom.
Nem láttam még férfit mellette. Szerintetek leszólíthatom, hogy megkérdezzem, futni jár-e ő is, s hogy lenne-e kedve közösen menni valamikor?
Illetve, egyből tegeződve tegyem meg? Egy haver azt mondta, ne magázódva, mert akkor a hölgy öregnek érezheti magát.
Össze szeretnék jönni a hölggyel. Eddig csak idősebb partnereim voltak, 5 évvel kb., egyszer 11 évvel.
Hagyd!
Ha 31 évesen, az ország legnagyobb trollfórumán kell tanácsot kérned nő ügyekben, akkor neked esélyed sincs egy nőnél sem!
Dehogy szolithatod le azert, hogy futni jar-e. Eleve lehet, hogy nem is fut vagy ha fut is lehet, hogy egyedul szeret/akar es nehogy mar egy ilyennel nyiss.
Szerintem siman csak koszonj ra, hogy "szia, ne haragudj, hogy csak igy leszolitalak de mar egy parszor osszefutottunk es nagyon szimpatikus vagy. Lenne kedved setalni egyszer vagy meginni egy kavet?"
De ez csak egy pelda. Viszont olyan program kell(mar ha belemegy), ahol tudtok beszelgetni, lehet, hogy nem is fog tetszeni vagy te neki. Ha elmentek setalni, kavezni, sutizni vagy akarhova ott se kerdezd meg, hogy szokott-e futni, inkabb mondd azt, hogy te szeretsz/szoktal futni, innen valoszinuleg mar megtudod, hogy szokott-e futni. Ja es lehetoleg ne magadhoz hivd fel kavera hanem menjetek el valahova.
Hajra
Szerintem ha látod, mosolyogj rá kedvesen, ez legyen az első lépés.Ha visszamosolyog, akkor legközelebb köszönj is rá.Egy hello elég lesz.Ha bejössz neki, akkor visszaköszön, mosolyog ő is.Ha nem jössz be, akkor nem viszonozza és te sem kerülsz hülye helyzetbe.
Még fiatalka koromban volt egy srác, aki mindig elsétált reggelente arra, amerre én.Elég feltűnő jelenségek voltunk akkoriban mindketten.Végülis bejöttnekem, de nem láttam rajta érdeklődést, úgy tűnt, észre sem vesz.Aztán egy buli alkalmával váratlanul utánam szaladt valaki és leszólított az utcán...ő volt! Mondta hogy látott az iskolai buliban és nem is tudta addig, hogy egy suliba járunk csak szokott reggelente látni... : D Nos visszamentünk a buliba és összejöttünk.
Szerintem idősebb korban is valahogy így működik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!