Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal férfi vs érett nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfi vs érett nő?

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy egy lakótelepen élek, a hölgy kb 50 körül lehet, én 31.

Párszor már összetalálkoztunk, amikor futásból jöttem hazafele, sétáltam ő meg szembe sétált velem. Sportos cuccban volt, de nem tudom, hogy az futóruha-e.

Tegnap este, már sötétben gyalogoltunk egymással szembe, össze is néztünk. Nekem tetszik ez a nő, kicsit husis, de kívánom.

Nem láttam még férfit mellette. Szerintetek leszólíthatom, hogy megkérdezzem, futni jár-e ő is, s hogy lenne-e kedve közösen menni valamikor?

Illetve, egyből tegeződve tegyem meg? Egy haver azt mondta, ne magázódva, mert akkor a hölgy öregnek érezheti magát.

Össze szeretnék jönni a hölggyel. Eddig csak idősebb partnereim voltak, 5 évvel kb., egyszer 11 évvel.

2019. febr. 4. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Hagyd!

Ha 31 évesen, az ország legnagyobb trollfórumán kell tanácsot kérned nő ügyekben, akkor neked esélyed sincs egy nőnél sem!

2019. febr. 4. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Össze szeretnél jönni egy 50éves dagadt nővel.Nem semmi terveid vannak az biztos.Ha kinevet kínos lesz ha Ugyanott laktok.
2019. febr. 4. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Dehogy szolithatod le azert, hogy futni jar-e. Eleve lehet, hogy nem is fut vagy ha fut is lehet, hogy egyedul szeret/akar es nehogy mar egy ilyennel nyiss.

Szerintem siman csak koszonj ra, hogy "szia, ne haragudj, hogy csak igy leszolitalak de mar egy parszor osszefutottunk es nagyon szimpatikus vagy. Lenne kedved setalni egyszer vagy meginni egy kavet?"

De ez csak egy pelda. Viszont olyan program kell(mar ha belemegy), ahol tudtok beszelgetni, lehet, hogy nem is fog tetszeni vagy te neki. Ha elmentek setalni, kavezni, sutizni vagy akarhova ott se kerdezd meg, hogy szokott-e futni, inkabb mondd azt, hogy te szeretsz/szoktal futni, innen valoszinuleg mar megtudod, hogy szokott-e futni. Ja es lehetoleg ne magadhoz hivd fel kavera hanem menjetek el valahova.

Hajra

2019. febr. 4. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha látod, mosolyogj rá kedvesen, ez legyen az első lépés.Ha visszamosolyog, akkor legközelebb köszönj is rá.Egy hello elég lesz.Ha bejössz neki, akkor visszaköszön, mosolyog ő is.Ha nem jössz be, akkor nem viszonozza és te sem kerülsz hülye helyzetbe.

Még fiatalka koromban volt egy srác, aki mindig elsétált reggelente arra, amerre én.Elég feltűnő jelenségek voltunk akkoriban mindketten.Végülis bejöttnekem, de nem láttam rajta érdeklődést, úgy tűnt, észre sem vesz.Aztán egy buli alkalmával váratlanul utánam szaladt valaki és leszólított az utcán...ő volt! Mondta hogy látott az iskolai buliban és nem is tudta addig, hogy egy suliba járunk csak szokott reggelente látni... : D Nos visszamentünk a buliba és összejöttünk.

Szerintem idősebb korban is valahogy így működik ez.

2019. febr. 4. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se k3rdezd meg hogy futni jár e. Ha husis közel sem biztos ez. Mellesleg ha már télen is husisnak látod a vastag cuccokban akkor milyen lesz nyáron vajon akkor is kivanni fogod? Nem sérteni akarom a nőt de ha te rendszeresen futsz nyilván nem azért teszed mert egy általad husisnak titulált not akarsz felcsípni. Sportoló egészséges életmód ot követő ember mellé hasonló társ dukál de neked kell tudnod hogy kívánnád e tényleg ennek fényében is. Az anyakomplexusról most nem írok az megérne egy külön regényt.
2019. febr. 4. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
5 max 10 év az még nem olyan sok nade 20? kicsit már necces, de te tudod...ha szimpatikus, a szerelemben nincs korhatár :D
2019. febr. 5. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Na mivan azóta, van valami fejlemény?
2019. febr. 7. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen. Leqrtam a hölgyet, összejárunk. 🙂
2019. febr. 7. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
pfújj.
2019. febr. 8. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
8 micsoda megnyilvánulás leqrtam es hölgy egy mondaton belül inkább tűnsz egy húszéves szűz fiúnak mint 31 eves férfinak. De gratula a nőhöz bar ezek szerint össze jönni nem akart veled de szexre még jó vagy neki elégciki
2019. febr. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!