Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha azt mondom a nőmnek, hogy csak olyan helyen vagyok hajlandó randizni, ahol van konnektor, hogy addig töltődjön a laptopom? És legalább 3 órásnak kell lennie a randinak mert annyi idő alatt töltődik fel a laptop?
Amilyen randikat manapsag kap az ember nem is csoda, ha mások inkabb már összekötik a kellemest a hasznossal, mert a kettő nem automatice jár együtt. Az idő pedig mindenkinek csak egy irányba halad.
En legszivesebben már a randikra is asszisztenst vennék fel aki letudja helyettem a kötelező köröket. Lenne aki lebeszéli, a hideghivo, lenne aki letàrgyalja az üzletkötő, es igy tovabb
"Az ilyen pasit a randin hánynám telibe"
"Amúgy miért nem veszel pótaksikat vagy powerbankot? :D"
Mert így időben felismertetem azokat a nőket aki lehánynak ha egy randin 3 másodpercig olyan is történik ami nem nekik fontos hanem nekem.
Dupla előnye van ennek.
Így nem fog 40 éven át naponta lehányni ahányszor valami az én kedvemért történne.
Messzire elkerülöm az ilyen körülményes, fillérbaxó pasikat,ráadásul még laptopfüggő is vagy, ami szintén kizáró mert minden függőség taszít.
Valami molyfing faluban lakhatsz a világ végén, ha randiig lemerül, vagy szar a laptopod,de ettől csak még gázabb.
Szerintem hagyd a csajozást,ha ennyire fontos a laptop neked.
"Valami molyfing faluban lakhatsz a világ végén, ha randiig lemerül,"
vagy budapesti ahol idő a közlekedés a nagyobb távolságok miatt nem csak felül az ember a kerékpára s 10 perc után ott van.
nem laptopfüggő vagyok, hanem a pénzt amit lehúzol a pasikról annak meg is kell keresni ám!
és persze mondhatod azt, hogy keresse meg úgy hogy ne lássad. ilyen nő is van.
"Lenne aki lebeszéli, a hideghivo, lenne aki letàrgyalja az üzletkötő, es igy tovabb"
Néhány itteni esetén még a dugást is érdemes lenne átadni statisztának.
Tudom már! Neked a mű pi -na lenne való,
az tenné a dolgát, miközben laptopozol, csak egyszer kerül pénzbe és még csak a jelenlétével sem zavar.Ráadásul nem kell vele randizni.kész főnyeremény.Hülye,aki ezek után a mai világban még valódi nővel van!
Értem aki villamoson hazafele laptopot használ annak nem val nő.:))))
Már csak az összefüggéseket kellene valahogy elmagyaráznotok.
Akik mobilt használnak azoknak se?
mert akkor szinte senkinek se való.
Vagy ez csak a laptopra érvényes?
Esetleg arra se aki randin töltőre rakja a mobilját?
Ez csak a töltésre vonatkozik?
vagy csak laptop töltésére, mobil töltésére nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!