Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha azt mondom a nőmnek, hogy csak olyan helyen vagyok hajlandó randizni, ahol van konnektor, hogy addig töltődjön a laptopom? És legalább 3 órásnak kell lennie a randinak mert annyi idő alatt töltődik fel a laptop?
Figyelt kérdés
(Kivéve persze ha pl. csak félig van ép lemerülve)2019. jan. 31. 11:30
11/74 anonim válasza:
Neked nem nő kell, hanem egy jó aksi. Ha véletlenül lenne nőd, akkor sem lesz meg sokáig, mert nem nagyon díjazzák, ha valakinek fontosabb a laptopja, mint ő.
12/74 A kérdező kommentje:
tölteni sok helyen lehet de 3 óra mig feltötődik. a jó aksi 8000 Ft. az ha 3 órás a randi ingyen van. bár igaz akkor többet iszik a nő s több lesz a kávézó számla..
elgondolkoztató.
valóban egy plusz akku 8000 ft de akkor elég 1 órás randi is s kevesebbet iszik majd a nő.
hosszutávon megtérül az akku.
2019. jan. 31. 11:50
13/74 A kérdező kommentje:
de ha megmondom a nőnek hogy csak vizet igyon s belemegy akkor mégis meg lehet sporolni a 8000 Ft-os akkut. mert akkor ugye eleve nem térülne meg.
2019. jan. 31. 11:51
14/74 anonim válasza:
Kiábrándító vagy.
Nem kell aggódnod a második randi miatt
15/74 anonim válasza:
Amíg tölt a laptop, én szívesen megdugom helyetted a lányt!
Így az óvszer árát is megspórolod!
16/74 A kérdező kommentje:
már volt több randi is. nagyon szép vagyok így a nő elnéz sokmindent de gazdaságosabb ha elmegyünk határig. optimalizáció!!! csak átesni nem akarok szamár másik oldalára.
2019. jan. 31. 11:56
17/74 A kérdező kommentje:
töltés alatt én is megtudom. legyen úgy hogy töltés alatt én dugom, utána 1 órát dolgozom, addig te dugod, aztán megint töltöre rakom a lemerült laptopot, s azalatt én dugom. ha felöltődott akkor meg hazamegyek, hazafele tudok dolgozni te meg ottharadhatsz a nővel és szabad kezet kapsz. két dugás után engem aznap már ugyse érdekel.
2019. jan. 31. 11:58
19/74 anonim válasza:
Ha kétszer töltőre teszed a csajt, már tőle is kérhetnél 15-15k-t. 10 randi után még vehetsz jobb laptopot.
32/f
20/74 A kérdező kommentje:
sőt aki megdugja attól is.
de vajon legális ez?
2019. jan. 31. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!