Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító ha azt mondom a nőmnek, hogy csak olyan helyen vagyok hajlandó randizni, ahol van konnektor, hogy addig töltődjön a laptopom? És legalább 3 órásnak kell lennie a randinak mert annyi idő alatt töltődik fel a laptop?
Figyelt kérdés
(Kivéve persze ha pl. csak félig van ép lemerülve)2019. jan. 31. 11:30
21/74 A kérdező kommentje:
Végiggondoltam jogilak. Ha a nőtől kérek pénzt az a hatályos törvények szerint legális. Ha pasitól kérek az kerítésnek minősül s illegális. Így a kérdést haszontalannak minősítem. Nem adok negatívot mert értékelem az igyekezettet, de szóbeli szigorú megrovást igen!
2019. jan. 31. 12:13
22/74 anonim válasza:
Ha NAV-os ingyen dughatja, akkor az.
32/f
23/74 A kérdező kommentje:
na várjunk csak az adózásra nem is gondoltam. 10 dugásból csak 3-at kap a nav mert ugy tudom 30% az adó.
2019. jan. 31. 12:15
24/74 anonim válasza:
Ugye ugye, amúgy a 2000/ óra a nettó, ha már így előjött a téma? :D
32/f
25/74 anonim válasza:
Óránként két kilóert gondolom a warcraftban farmolsz disznókat, ha ennyire kell hozzá a gép 😀
26/74 acelsziv válasza:
Atyaég. Ilyeneket minek hagynak élni? Igaza volt a spártaiaknak a Taigetosszal.
27/74 anonim válasza:
28/74 A kérdező kommentje:
kezdjük azzal, hogy a 2000 Ft/h sok vagy kevés?
2019. jan. 31. 13:11
29/74 anonim válasza:
Ha ilyen jól keresel vele, miért nem dolgozol inkább a kib*szott trollkodás helyett?
30/74 A kérdező kommentje:
kell egy kis pihenés közben s a legjobban akkor pihenek ha közben másokat fárasztok.
2019. jan. 31. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!