Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy a netes ismerkedés után élőben megundorodtatok a partnertől az első találkozásnál?
Egy kivételével mindenki rosszabbul nézett ki mint a képeken, de senkitől nem undorodtam meg. Ketten voltak nagyon neccesek, akiknek trükkös képeik voltak. Egy nő volt, akivel nem találkoztam szerencsére, mert az sok lett volna, a kirakott képei 10 évvel és 30 kilóval korábbiak voltak.
Nagyon rövid ideig csetelek csak találkozás előtt, úgyhogy olyan nem fordult elő, hogy egy nő karakterben nagyon másnak tűnt volna élőben mint amit vártam. Összességében jó tapasztalatom volt. Inkább az a baj, hogy nagyon mesterkélt az első találkozás csetelés után, de erről nem a nők tehettek. Ha élőben találkozunk először ugyanazokkal a csajokkal, akkor szerintem sokkal több kapcsolat lett volna belőle.
#4. Ne haragudj,de ez nem igazán ideillő példa. Nem undorodok alapból embertársaimtól. A kérdéssel nyilván olyan szélsőséges esetekre gondoltam, amikor az embert kellemetlenség éri az első személyes találkozásnál, és utána még legalább egy napig kirázza a hideg, ha visszagondol.
A kinézetével semmi baj nem volt alapból egyébként...
Én épp ellenkezőleg jártam. Igaz, hogy nem olyan volt élőbe, mint a képeken(pedig nem volt sok különbség), mégis ég és földnek éreztem.
Viszont olyan erős kémia volt(van) köztünk, mint még soha senkivel.
Ilyen nemvolt azért. De mostmár nagyon kíváncsivá tettél mit tudott csinálni az ember amivel ennyire rádhatott?
Ne tudott viselkedni?
Kérdésedre a válasz volt kozmetikusnál volt a partnerem tele volt apró sebekkel az arca és így is válata magát és én nem botránkoztam meg, nem is undorodtam meg pedig elég látványos volt meg is nézték páran őt a helyen ahol voltunk.
Rá néhány hétre megint találkoztunk akkor már egyenesen jól nézett ki.
Jól alakult...
Nem volt ilyen, lehet csak szerencsés vagyok. Olyan volt, hogy élőben nem fogott meg, de undort egy sem váltott ki belőlem.
Egy barátomnak volt olyan randija ahol a másik köszönőviszonyban sem volt a fotóival, gyorsan el is köszönt tőle, kínos...
Elmeséled mi történt?
Rá akart térni először huncut témákra cseten, amivel nem is lett volna bajom, mert ki ne csexcsetelt volna már, de leállítottam, hogy előbb szeretném látni élőben is, mert nekem így nem megy ismeretlenben. Szóval kértem, hogy maradjunk a hétköznapi, ismerkedős témáknál.
Nagyon jól szituáltnak tűnt mikor megláttam, és csinos is volt, öltönyben és ingben volt. Leültünk, megkínáltam egy üdítővel, gondoltam no akkor most folytassuk élő beszélgetéssel. De alig telt el 10 perc, épp, hogy megitta az italát, rám mászott!! Nem akarom részletezni, maradjunk abban, hogy szörnyű érzés volt, hogy egy egyelőre még vadidegen ember taperol.
Tudom tudom, van olyan mikor emberek egy éjszaka alatt jönnek össze egy szórakozó helyen, de valahogy ebbe a helyzetbe nem fért bele, és attól független hogy kinézetre nem megvetni való, nem volt meg részemről az a bizonyos kémia. És nem is adta meg az esélyt, hogy ezt nőként én dönthessem el. Ki tudja, talán ha még ismerkedtünk volna ott élőben, lehet jött volna bennem valami, de így nem maradt meg más az emlékemben, mint az, hogy bejött egy idegen, nagydarab fickó, aki úgy viselkedett mintha olcsó lennék. Értem én, hogy minden a szexre játszik, de könyörgöm, nem vagyunk kutyák akik összeakadnak egy parkban. Leállítottam, és elnézést is kért, lelépett. Nem is azonnal, hanem valamivel utána kapott el ez a bizonyos undor érzés mikor már egyedül ültem itthon, és végig gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!