Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy nem csak kihasznál egy ffi?
Van egy friss kapcsolatom.
A sráccal együtt is vagyok ugy és ha akarom, bármit megtesz, segit, jön velem programokra, stb
De lehet mindez csak azért "cserébe"mert "ugy" vele vagyok?
Nincsenek szerelmi vallomásai, eddig csak annyit mondott, hogy a szexnél azert neki is többre van szüksége, komoly kapcsolatot akar, stb, csak ugy ebből még mindig nem tudom, rolam beszél e, vagy másrol
Ha hivom visszahiv, ha találkozni akarok találkozunk, ha szuksegem van rá, ott van, ennyi kb
Az ex 5 évvel volt fiatalabb, akivel jo volt nagyon "ugy", a mostani 2 évvel.
Ez mit jelent? Az utolso mondatod? Miert számit a kor?
Nem tudom, csak ugy erzem, mintha te anyaskodni akarnal felette, ami nem feltetelez egyenlo viszonyt. Elkaptal egy introvertalt sracot, akirol nem tudod miert van veled, felsz is, hogy lelep, ezt gondolod "kihasznalasnak".
Hogy gondolod, hogy ez egy hosszu kapcsolat lesz, hogyha nem elvezed a sex-et? Egy ido utan nem fog feltunni neki? Vagy, ha elunod a megjatszast es lecsokken a menetszam, azt majd tudomasul kell vennie? Ha pedig, vagy epp emiatt elhagy, akkor o is csak egy szemet volt, aki kihasznalt? Nagyon kifacsart gondolkodasmod ez.
Szerintem te hasznalod ki a sracot, ugy sex-elsz vele, hogy neked nem jo, nem is tud rola, kozben meg mar hazassagot is kotnel vele, ha szerencsetlenjenek valahogy eszebe jut, miutan mar tettel ra, vagy 10 celzast.
Nezd, nem kell a varost felprobalgatnod, de a parkereses errol szol, hogy mindenki megtalalja a parjat. Neked ez a srac lathatoan nem az. Engedd el.
42F
3 évet voltam olyannal akivel nem jo az ágyban. Mégsem csökkent a menetszàm, birom a kiképzést. A szexben :)egy hadsereget is el tudnék viselni :D
Az, akivel meg jo is volt de leirhatatlanul, kihasznált es lelépett, mert amugy pont nem vagyok anya tipus, ő pedig nem tudott levàlni a szülőkről. Egyelőre a szeretőm.
A mostani pedig önàllo kész ferfi.
Es hezitálok. A ket srácot igazábol össze kéne gyurni.
De ha komolyan gondolja és velem a mostani, en tudok jo kislàny is lenni.vele is tudom élvezni ugyan, csak épp nem olyan mint kéne.nem olyan "aztamindenit"de jo volt .
Szerintem egy olyan kerdesre varsz valaszt, amit meg o sem tudna megvalaszolni. Ez a lelepes is olyan negativ kicsengesu dolog. Olyan nem lehet, hogy az egyutt toltott ido alatt olyan dolog merul fel, amire nincs megoldas? Tok mindegy most a temakor. Mivel meg egyutt sem eltek, ezert kvazi semmit nem tudtok egymasrol. Es boritekolhato, hogy lesz olyan, ami nem fog tetszeni neki, meg olyan is, ami meg neked nem fog tetszeni. Ha pedig valakinel betellik az a bizonyos pohar, akkor borulni is fog. De ez igy normalis.
42F
Most ami van eme pillanatban:
Az ex irja nekem (aki 100, hogy csak használgat), hogy szép álmokat kincsem.
A mostani srác pedig, "dobpörgés, dobpörgés"mit irt???egy nagy semmit.
Szoval? Lehet tényleg nem ő a nagy ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!