Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan részesítek hátrányban egyes nőket emiatt, másokhoz képest?
25/F
Negatív érzéseim vannak azzal kapcsolatosan, ha egy nőnek már sok párja volt, vagy volt köztük olyan, akivel már nagyon hosszan tartó volt a kapcsolat. (5+ év)
Az gondolom, hogy ha én már csak sokadik lennék az életében, nem tekintene annyira fontosnak. Mivel már sokmindent megélt korábban, ugyanazok az élmények sokadjára nem annyira érdekesek és emlékezetesek, mint eleinte. Ugyanaz sokadjára már nem hoz annyi izgatottságot. Ezt hívják kiégésnek is.
Mindezen okokból előnyben részesítem az olyan nőket, akik sok időt töltöttek el szingliként, vagy pedig még fiatalabbak, ezért még lelkesek és nincsenek leélve, hiszen így színvonalasabb, jobban kötődő kapcsolatot tudok elképzelni, mint egy olyannal, akinek csak még egy lennék, aki már sokmindent megélt korábban, vagy volt egyvalakije nagyon sokáig, aztán mindig ahhoz hasonlítana.
Más hogy van ezzel?
Én a 4. hosszabb kapcsolatomat taposom, mégsem kötődöm már egyik exemhez sem! Sőt, ugyanúgy tudom élvezni a dolgokat most is, mint azelőtt, nem vagyok kiélt, kiégett (max a melóban :D )! Mindenkivel más egy adott helyzet, mert másképp reagálják le. Nem egyformán működünk.
32N
Én nőként vagyok így, de főleg azért, mert introvertáltként szükségem van sok egyedüllétre, és nem tudnék olyannal járni, aki megszokta, hogy folyton egymás seggében vannak a párjával. Mostani párom szerencsére ilyen. Előtte évekig nem volt senkije egyikünknek se.
"A tapasztalatlan meg majd élni akár még." - a tapasztalt se akar rögtön meghalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!