Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan részesítek hátrányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan részesítek hátrányban egyes nőket emiatt, másokhoz képest?

Figyelt kérdés

25/F

Negatív érzéseim vannak azzal kapcsolatosan, ha egy nőnek már sok párja volt, vagy volt köztük olyan, akivel már nagyon hosszan tartó volt a kapcsolat. (5+ év)

Az gondolom, hogy ha én már csak sokadik lennék az életében, nem tekintene annyira fontosnak. Mivel már sokmindent megélt korábban, ugyanazok az élmények sokadjára nem annyira érdekesek és emlékezetesek, mint eleinte. Ugyanaz sokadjára már nem hoz annyi izgatottságot. Ezt hívják kiégésnek is.

Mindezen okokból előnyben részesítem az olyan nőket, akik sok időt töltöttek el szingliként, vagy pedig még fiatalabbak, ezért még lelkesek és nincsenek leélve, hiszen így színvonalasabb, jobban kötődő kapcsolatot tudok elképzelni, mint egy olyannal, akinek csak még egy lennék, aki már sokmindent megélt korábban, vagy volt egyvalakije nagyon sokáig, aztán mindig ahhoz hasonlítana.

Más hogy van ezzel?

2019. jan. 27. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Jogosnak nem jogos, hiszen te is kiégettnek számítasz, főleg ilyen mentalitással de minden további nélkül megteheted ahogy mások is, hogy mindig friss, üde naiv párt választanak ha van rá lehetőségük.
2019. jan. 27. 13:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Én minden vagyok csak nem kiégett.
2019. jan. 27. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Az, teljesen magán ügy, te kit hogyan értékelsz. Tenni sem igazán tudsz az érzés ellen. A kiélte magát tipusú nőkre én sem tudok csak tárgyként tekinteni. Arra jó, másra nem.
2019. jan. 27. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Úgy valogatsz, ahogy akarsz, de ez nem túl bölcs válogatás.

A tapasztalatlan meg majd élni akár még.

Szerintem te inkább onbizslomhianyos vagy.

2019. jan. 27. 13:37
 5/14 A kérdező kommentje:

"A tapasztalatlan meg majd élni akár még."

Ez mondjuk egy jogos felvetés.

2019. jan. 27. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
7%
Attól függ, mi a terved. Hosszabb távú kapcsolatra a legrosszabb választás pont a jó ideje szingli csaj, aki már évek óta ült azon a bizonyos körhintán.
2019. jan. 27. 13:41
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem neked nagyon fejletlen gondolkodásod van.
2019. jan. 27. 13:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Megértem , hogy így gondolkodsz, kérdező, csak így nyilván kevesebb potenciálks társ közül választhatsz. Ha valakinek már volt egy több, mint öt éves kapcsolata, az engem is zavarna, mert úgy gondolnám, hogy az érzelmi kötelék megmaradna köztük. A sok partnerből pedig könnyelműségre és megbízhatatlanságra lehet következtetni, de persze ezek általánosítások, sok ez alól a kivétel, így ha ne adj isten mégis beleszeretsz egy ilyen lányba, szerintem ne írd le pusztán emiatt. Remélem, tudtam segíteni

21/L

2019. jan. 27. 14:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi baj azzal, ha valakinek volt egy hosszabb kapcsolata.

Gondolom, 25 évesen nem a 16 évesek érdekelnek, 20 felett pedig sokaknak volt már akár 5-6 éves párkapcsolata is.

Hogy lehet ezt egyáltalán összehasonlítani azzal, hogy valakinek sok partnere volt, vagy válogatás nélkül mindenkivel volt?

Ez most szíven ütött kicsit, hogy már ez alapján is ki lehet esni a rostán valakinél, ráadásul "kiélt", "leélt", "kiégett" jelzőkkel illetve.

25N (6 éves kapcsolatban)

2019. jan. 27. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló félelmeim nőként (előttem ne legyen nagy szerelme), mivel az első barátomnak volt egy nagy szerelme és még akkor is csak rá gondolt, amikor együtt voltunk-pedig ő kezdett el nekem udvarolni. Tehát pótlék voltam.

Mostani barátomnak volt előttem párkapcsolata, de teljesen lezárta.

Én valamennyire értem a félelmedet.

2019. jan. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!