Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek vele lenni, de neha fura érzés fog el es mivel o az elso barátom nem tudom h ez normális -e?
Figyelt kérdés
Mar egy hónapja beszélgetünk es találkoztunk is 2x. Olyan jo vele lenni, hamar elmegy az ido jol erzem magam vele jo olelgetni meg a karjaiban lenni, de amikor elkezd puszilgatni néha olyan fura érzés fog el. Olyan kellemetlen, félek mi lehet az oka. Nektek is volt iylen a kapcsolat elejen? Normalis vagy ebbol sosem lesz szerelem? :(
20/l
2019. jan. 25. 23:17
1/7 anonim válasza:
Megvan rá az esély, hogy nem lesz, bár azt nem írtad le, hogy szexuálisan vonzódsz-e hozzá.
Nekem régen volt olyan, hogy nem mertem megölelni a barátnőmet, nem tudtam, hogy öleljem meg, nem mertem igazából megérinteni, de idővel ez nagyon sokat javult és elmúlt.
Szerintem nálad is hasonlóan fog ez alakulni.
2/7 A kérdező kommentje:
Amugy nehezen engedek magamhoz kozel embereket. De vele mar az elejen ereztem h megbizhatok benne
2019. jan. 25. 23:20
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg csak 2x talalkoztunk. Tetszik meg minden de meg nem vagyom uyg ra :D
2019. jan. 25. 23:22
4/7 anonim válasza:
Mi ez a rossz érzés végülis? Undor?
32/f
5/7 anonim válasza:
" néha olyan fura érzés fog el. Olyan kellemetlen, félek mi lehet az oka." Sokkal bövebben kifejtenéd? (Küldheted priviben is)
6/7 anonim válasza:
Ha nem vágysz rá "úgy", akkor ne pazarold szerencsétlen srác idejét.
7/7 anonim válasza:
Itt valami nagyon nem stimmel. Én nem ölelgetnék olyat akit nem esne jól megpuszilni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!