Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez az érzés?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit még csak 3 hete ismerek,de már nagyon kedveljük egymást. Sok időt töltöttünk már együtt, tegnap pl 6 órát. Elmentünk hozzá fel a szobájába jól éreztünk magunkat, aztán az apjával is megismertetett, a lány tesójával is. és elvitt minket a strandra. Onnan 2 esben maradtunk. És estig együtt voltunk. Még barátkozunk, de egyre szorosabb a kapcsolatunk. A nap 24 órájában beszélünk, írásban, kamerán keresztül is. Nekem ő nagyon tetszik de elvileg még nem tette magát túl az előző kapcsolatán. Ezért nem akarok sietni. A gond viszont az hogy nem tudom miért de vannak pillanatok mikor úgy már annyira kibeszéltük magunkat hogy már nem tudok mit mondani neki. Meg unalmasnak tartom már a beszélgetést. És annyira erőltetett a beszélgetés néha. Min kéne változtatni hogy ne érezzek így? Most próbálok 1-2 napig nem beszélni vele, de valóban nem tudom mi a teendő. Csökkenteni kell az együtt létet meg a beszélgetést, talán.2018. aug. 13. 10:14
1/2 A kérdező kommentje:
Már annyi mindent meséltem neki 6 órán keresztül hogy már néha unom
2018. aug. 13. 10:24
2/2 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nincsenek új témák, új szituációk.. Átbeszélitek azt, hogy mi történt tegnap, holnap meg átbeszélitek, hogy mi történt ma. Ha már ez sem megy, akkor meg irány a szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!