Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért este szeretnéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért este szeretnének találkozni?

Figyelt kérdés
Lesz két lánnyal randim a hétvégén. Mind a kettő inkább este szeretnének találkozni. Az egyiknek mondok egy délutáni időpontot és azt mondja az nem jó és erre késői időpontot mondok ami már este van és az már neki tökéletes. A másik is szintén este akar velem randizni. Nem csúnyák. Miért nem jó nappal?

2019. jan. 25. 16:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Ha te beszélgetsz velük, és nem mi, akkor mi a ménkűért minket kérdezel róluk???????"

Ha két dolgot nem tudsz elválasztani akkor sajnálom.

2019. jan. 26. 13:53
 22/28 A kérdező kommentje:

"Mégis te kattogsz ezen....

36N"

Én nem kattogok ezen te kattogsz ezen. Ne legyél már ennyire frusztrált. Megértem, hogy voltak csalódásaid, de rosszul látod a dolgokat.

2019. jan. 26. 13:57
 23/28 A kérdező kommentje:

"Ejha! Egy igazi úriember, aki halmozza az élvezeteket! 2 nővel is randizni a hétvégén? Hedonista élvhajhász. :-)"

Most mi ezzel a baj?:) A többi lányokat még nem hívtam el, mert azért az már tényleg sok lenne. Ők se csak velem beszélgetnek, szóval vice versa. Ti nem csipáztok engem ők meg engem igen. Ilyen az élet hurrá. Nem vagyok egy baltás gyilkos. Sőt azt hittem nem sok sikerem lesz és.. Az egyik már ki is jelentette, hogy már csókolózna is velem, mert nagyon bejövök neki. Hát most menjek papnak?

2019. jan. 26. 14:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Inkább egyszerűen csak a pics@'ba ;) vergődsz itt hogy jajj miért csak este akarnak találkozni aztán meg frenkizel hogy már csókolózás is lehetne... Hagyd el a csoportot ha még nem vagy 18!! Vagy ne kérdezz sötétséget ha már elmúlt 30, szüzen!
2019. jan. 26. 22:15
 25/28 A kérdező kommentje:
Meg is volt a csók és több is lett volna, ha a tesója nem lett volna nála. Nem értem miért ilyen negatívak egyes emberek. Régebben mindig nappal akartak találkozni ezért most nekem ez érdekes volt. Mindegy lett volna melyiket kérdezem, mert vannak akiknek ez az egész irritáló. Magyarság...
2019. jan. 27. 00:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát ha vki első randin már simán alád is feküdne ne haragudj olyan is. :O

40N

2019. jan. 27. 00:23
 27/28 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom:)
2019. jan. 27. 12:01
 28/28 A kérdező kommentje:
Jó volt a másikkal is:)
2019. jan. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!