Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért este szeretnének találkozni?
Mondjuk szerintem feelingesebb meg romantikusabb. Én kifejezetten szeretek este elmászkálni. Vacsora, kis séta ilyenek. Szerintem hangulatosabb este.
Munkától függetlenül egyébként hétvégén is van dolog. Takarítás, hét közben meló miatt hanyagolt dolgok elintézése, családlátogatás, barátokkal kimozdulni. Aki hétköznap dolgozik az általában kénytelen pár dolgot hétvégére eltologatni.
Nem csak dolgozni lehet,millió dolga lehet rajtad kívül is. Mond meg nekik h csak nappal jó, bármit csinálnak függesszék fel mert neked meghatározott időben sötétedésig jó ,maximum lemondják.. Férfiak mikor fogják fel h nem csak körülöttük forog a nők élete és nekünk is van dolgunk életünk programunk. Hány éves vagy?
36N
A két lány igen is tudna találkozni nappal! Elhiszed?
Akkor közöld a lányokkal h tessék nappal randizni veled mert szerinted tudnának menni nem kell kifogás,irány hozzád..
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!