Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire buta, hogy facebook miatt vitázik?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csajjal. Volt 3 randink. Egész jónak tűnt a dolog, megbeszéltük, hogy akkor ebből lehet kapcsolat is.

Nem telt el két nap se, a semmiből letámadt, hogy mekkora egy szemét vagyok, mert 6 éve kiraktam facebookra, hogy az akkori barátnőmmel voltam moziban és azt a kiírást még mindig nem töröltem le. Már itt fogtam a fejem, hogy ez totál nem normális. Tudta a franc, hogy 6 éve mit raktam ki és az még ott van. Na jó mondom letörlöm a régi dolgokat, ne ezen múljon. Eltelt kb megint 1 hét azt hittem megbeszéltük oké minden. Erre megint letámadt, hogy 4 éve meg másik csajjal raktam ki, hogy én fagyizni voltam és biztos azért van kint, mert még szerelmes vagyok abba a csajba. Mondom esetleg az fel sem merül, hogy én nem állandóan a facebook-ot nézegetem, hogy jajj mi lehet még kint ami esetleg zavarja a másikat? Na itt már totál elásta magát, mondtam neki, hogy marhaság az egész inkább felejtsük el egymást. Erre írogat de kb A/4-es oldalt, hogy én mekkora egy rohadt szemét vagyok, hogy csak így elhagyom és feleslegesen raboltam az idejét de már kb anyámba elküldött. Tiltottam a fenébe.

Most komolyan hogy lehet ennyire bolond egy 32 éves csaj? Nem akartam elhinni. Így még 22 éves lányokkal se jártam. Eszem megáll. Totál beteges, hogy végigpörgeti az 5-6 évvel ezelőtti facebook dolgaimat és szóvá is teszi.

35F

2019. jan. 21. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Én is elítélem az ilyen sárkányos és hisztis viselkedést, de ha valakinek nincs elég önbizalma miért kell bántani?Emiatt islehet ez... Tehet róla? Inkább segítenék neki megoldani a problémáit, erőt öntenék bele, bátorítanám stb.

Mintha minden férfi tökéletes lenne, ők nem szenvednének önbizalomhiányban. Szomorú, hogy esélyt sem kapnak az ilyen nőke egyesek szerint.

2019. jan. 21. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Inkább az önbizalomhiányosak minek bántják az embert? Gyanusitgatják, vádolják, szamonkerik, pocskondiazzák a masikat. Nem is tudnak szeretni. Ja tenyleg. Aki magát nem tudja az mást sem.

Engem ne hurcoljon meg olyan akit szeretek mikozben en semmit nem tettem. Egyenes ut a kiabrandulashoz. Es erre epitsem az onbizalmát mert kulonben felképel a tévképzetei miatt? Mi vagyok en? Belémrugnak es simogassam a buksiját érte h megértem h hulye vagy nem tehetsz rola? Na ne

2019. jan. 21. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Esetleg nem az a nevének a rövidítése, hogy P.K.? Pont ilyen volt az exem és ennyi idős most.
2019. jan. 24. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem az.
2019. jan. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!