Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire buta, hogy facebook miatt vitázik?
Megismerkedtem egy csajjal. Volt 3 randink. Egész jónak tűnt a dolog, megbeszéltük, hogy akkor ebből lehet kapcsolat is.
Nem telt el két nap se, a semmiből letámadt, hogy mekkora egy szemét vagyok, mert 6 éve kiraktam facebookra, hogy az akkori barátnőmmel voltam moziban és azt a kiírást még mindig nem töröltem le. Már itt fogtam a fejem, hogy ez totál nem normális. Tudta a franc, hogy 6 éve mit raktam ki és az még ott van. Na jó mondom letörlöm a régi dolgokat, ne ezen múljon. Eltelt kb megint 1 hét azt hittem megbeszéltük oké minden. Erre megint letámadt, hogy 4 éve meg másik csajjal raktam ki, hogy én fagyizni voltam és biztos azért van kint, mert még szerelmes vagyok abba a csajba. Mondom esetleg az fel sem merül, hogy én nem állandóan a facebook-ot nézegetem, hogy jajj mi lehet még kint ami esetleg zavarja a másikat? Na itt már totál elásta magát, mondtam neki, hogy marhaság az egész inkább felejtsük el egymást. Erre írogat de kb A/4-es oldalt, hogy én mekkora egy rohadt szemét vagyok, hogy csak így elhagyom és feleslegesen raboltam az idejét de már kb anyámba elküldött. Tiltottam a fenébe.
Most komolyan hogy lehet ennyire bolond egy 32 éves csaj? Nem akartam elhinni. Így még 22 éves lányokkal se jártam. Eszem megáll. Totál beteges, hogy végigpörgeti az 5-6 évvel ezelőtti facebook dolgaimat és szóvá is teszi.
35F
Én is elítélem az ilyen sárkányos és hisztis viselkedést, de ha valakinek nincs elég önbizalma miért kell bántani?Emiatt islehet ez... Tehet róla? Inkább segítenék neki megoldani a problémáit, erőt öntenék bele, bátorítanám stb.
Mintha minden férfi tökéletes lenne, ők nem szenvednének önbizalomhiányban. Szomorú, hogy esélyt sem kapnak az ilyen nőke egyesek szerint.
Inkább az önbizalomhiányosak minek bántják az embert? Gyanusitgatják, vádolják, szamonkerik, pocskondiazzák a masikat. Nem is tudnak szeretni. Ja tenyleg. Aki magát nem tudja az mást sem.
Engem ne hurcoljon meg olyan akit szeretek mikozben en semmit nem tettem. Egyenes ut a kiabrandulashoz. Es erre epitsem az onbizalmát mert kulonben felképel a tévképzetei miatt? Mi vagyok en? Belémrugnak es simogassam a buksiját érte h megértem h hulye vagy nem tehetsz rola? Na ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!