Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire buta, hogy facebook miatt vitázik?
Megismerkedtem egy csajjal. Volt 3 randink. Egész jónak tűnt a dolog, megbeszéltük, hogy akkor ebből lehet kapcsolat is.
Nem telt el két nap se, a semmiből letámadt, hogy mekkora egy szemét vagyok, mert 6 éve kiraktam facebookra, hogy az akkori barátnőmmel voltam moziban és azt a kiírást még mindig nem töröltem le. Már itt fogtam a fejem, hogy ez totál nem normális. Tudta a franc, hogy 6 éve mit raktam ki és az még ott van. Na jó mondom letörlöm a régi dolgokat, ne ezen múljon. Eltelt kb megint 1 hét azt hittem megbeszéltük oké minden. Erre megint letámadt, hogy 4 éve meg másik csajjal raktam ki, hogy én fagyizni voltam és biztos azért van kint, mert még szerelmes vagyok abba a csajba. Mondom esetleg az fel sem merül, hogy én nem állandóan a facebook-ot nézegetem, hogy jajj mi lehet még kint ami esetleg zavarja a másikat? Na itt már totál elásta magát, mondtam neki, hogy marhaság az egész inkább felejtsük el egymást. Erre írogat de kb A/4-es oldalt, hogy én mekkora egy rohadt szemét vagyok, hogy csak így elhagyom és feleslegesen raboltam az idejét de már kb anyámba elküldött. Tiltottam a fenébe.
Most komolyan hogy lehet ennyire bolond egy 32 éves csaj? Nem akartam elhinni. Így még 22 éves lányokkal se jártam. Eszem megáll. Totál beteges, hogy végigpörgeti az 5-6 évvel ezelőtti facebook dolgaimat és szóvá is teszi.
35F
Haver, legalább kiderült, hogy beteg a csaj. Örülj neki. Megspórolt neked a facebook pár hónapot.
Képzeld el mi lett volna, ha kapsz egy születésnapi ajándékot a kollégáidtól vqgy franc tudja. Borzalom az ilyen ember.
Hu pasiban is van ilyen.
Ha nem irok messengeren de online vagyok akkor már leprditja a fejem.
Közben nekem meg nem egy nagy vmi az internetes kommunikacio nem az az életem. Uristen most epp pont nem irtam neki es attol már biztos en csak szorakozom vele meg atverem
Ha uristen nem vettem fel a telefont akkor nekem mar szerinte arrol kell dontenem vele akarok e jarni.
En is likvidaltam. Es a legszebb az egeszben hiaba magyaraztam eleinte szep szoval akkor sem fogja fel.
Kell a francnak ilyen ember
Ilyen nekem is volt. Tök normális szép és tanult nő. Mindössze facebook beszélgetésig jutottunk el, de már ilyeneket írt h "voltál edzeni? engem nem zavar ha jársz, de tudom hogy rengeteg szép nô jár még oda" vagy "látom h nem érdekellek, mert tegnap nem írtál, inkább felejts el, mert ennek nincs értelme" (írtam neki h dolgiztam után pedig még tanultam) erre megbocsájtott :)
Volt olyan is, hogy mondta hogy biztosan flörtölgetek a kolléganőkkel. Látta facebookon h milyen csinos munkatársaim vannak...
Ez még az első randi előtt volt. Az elején tök normális, szép és okos nőnek tartottam, de végül nem véletlenül nem lett randi.
Gondolom volt egy kis gondja az önbizalmával, mint a tiednek. :) Őis 30 éves volt
Lepucolni?? Ne már könyörgöm. Ezer éves bejegyzést?
Az én párom vagy 10 éve írt egy csaj fényképéhez hogy milyen dögös, jó a sminkje. Tíz éve volt, akkor én még otthon éltem, nem is ismertük egymást. Mindenkinek van múltja, akinek ez nem tetszik, így járt.
Akkor lenne igaza a csajnak ha a kérdező még mindig más csajokkal lógna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!