Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan nőről, akivel online ismerkedsz, és?

Figyelt kérdés

Aki hazugnak, kettős életűnek gondol azért, mert egy fórumon, ahol ismerkedtek egy ideje, más nőkkel is kommunikáltál mellette néha általános dolgokról , amikor össze voltatok veszve (érzelmileg csak hozzá volt közöd mindig), miközben megtudtad, hogy ő melletted beszélt, ráadásul olyan mélységig, amit váltig állított, hogy csak veled teszi?

Milyen alapon nevez egy ilyen nő hazugnak, amikor nem állja meg a helyét az sem, amit ő állított, hogy sosem ismerkedett mással melletted? Mert, ha bizonyos mélységig kitárgyalja valaki a másikkal a magánéleti dolgait, az már ismerkedés az én szememben. Vagy tévedek?

2019. jan. 21. 00:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Idióta, én akartam sokkal korábban talizni már, csak ő visszakozott, mert bizonytwlan volt. A táv sem kicsi. Loser az anyád pichája.
2019. jan. 21. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled az egészet, te barom.
2019. jan. 21. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Tényleg kissé zakkantnak tűnsz kérdező...
2019. jan. 21. 14:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Te vagy a barom. Nem ismered a körülményeket, aztán loserezel, majd csodálkozol, hogy pofán vernélek.
2019. jan. 21. 15:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerinted valaki egy évig levelezik veled úgy hogy közben másik pasi (vagy több pasi) nem dugja?

A naivitás csúcsa ezt hinni.

Ilyen csak akkor képzelhető el ha a csaj börtönben van.

Szerintem míg te teszed neki a szépet, udvarolsz és bókolsz neki mással dugatja magát.

Ismeretem ilyen nőt: az egyik csoporttársam fél évig udvarolt a nőnek, virágot vitt neki, stb, Én egy órát beszélgettem vele, este felvittem hozzá egy üveg bort és megkúrtam. Röhögve beszélt a másik szerencsétlen hősszerelmesről.

Szóval ezért mondják neked hogy luzer vagy mert egy év alatt eddig jutottál hogy arról írsz ki kérdést hogy joga van-e hazugnak nevezni.

2019. jan. 21. 15:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Hosszú kapcsolatból lépett ki, nem akar senkit jó ideig. Én is csak véletlen jöttem az életébe. Ennyire ne legyél már idióta. Nem mindenki ösztönlény, mint te, meg a nő, te szerencsétlen.
2019. jan. 21. 15:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Oké, Éljed akkor a rózsaszín álomvilágot. Csak nagyon keserű lesz a valóság ha felébredsz a csipkerózsika álmodból.
2019. jan. 21. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok, hogy pofán vernél egy nőt, csak mert leírta, hogy milyen ember vagy.
2019. jan. 21. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy hazug vagy-e vagy sem azt mi nem tudhatjuk. Hogy egy agreszív-nárcisztikus személy vagy az viszont ebből a pár mondataidból kiderül.

Más részt az hogy kitárgyalja a magánéleti dolgait nagy mélységig az nem jelent semmit. Én még a munkatársaimmal is kitárgyalom (van hogy idegennel is) sőt még a szexről is szoktunk beszélni pedig most kapaszkodj meg : van párom akit szeretek.

2019. jan. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!