Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan nőről, akivel online ismerkedsz, és?
Aki hazugnak, kettős életűnek gondol azért, mert egy fórumon, ahol ismerkedtek egy ideje, más nőkkel is kommunikáltál mellette néha általános dolgokról , amikor össze voltatok veszve (érzelmileg csak hozzá volt közöd mindig), miközben megtudtad, hogy ő melletted beszélt, ráadásul olyan mélységig, amit váltig állított, hogy csak veled teszi?
Milyen alapon nevez egy ilyen nő hazugnak, amikor nem állja meg a helyét az sem, amit ő állított, hogy sosem ismerkedett mással melletted? Mert, ha bizonyos mélységig kitárgyalja valaki a másikkal a magánéleti dolgait, az már ismerkedés az én szememben. Vagy tévedek?
Kicsit zavaros az eszmefuttatas, de azokkal, akikkel tartom a kapcsolatot barmilyen formaban, azokat a barataimnak tekintem, nemtol fuggetlenul. Akitol akarok valamit, annak meg is mondom. Ha pedig a barati korom helyett mast valasztok tarsamul, annak oka van. Megpedig az, hogy vele akarok lenni, nem a masikkal, ot valasztottam.
Teny, hogy a lehetoseg mindig ott marad, hogy lelepjek valakihez, akivel tartom a kapcsolatot, de ez egyes egyedul az en felelossegem. Amikor parkapcsolatban vagyok, nekem kell garantalni, hogy ez nem tortenik meg. Bizzon mar meg bennem annyira, hogy a barati koromet nem kezdi ki feltekenykedessel. Ha ez nem megy, akkor semmi sem megy.
42F
Ez a probléma, amit most itt felvázoltál, nem létezik, mert nincs is semmilyen kapcsolat köztetek. Így mindenki szabad, és természetesen azzal beszélget, akivel és amiről akar.
Biztosan nem véletlen, hogy mindkettőtök virtuálisan barátkozik az élet helyett...
Lehet, hogy nincs köztünk még kapcsolat, de én úgy vagyok vele, hogy a legféltettebb magánéleti dolgaimat nem beszélem meg több emberrel még névtelenül sem egy fórumon, főleg akkor nem, ha már találtam valakit, akivel meg tudom beszélni. Mellette minek leveleznék mással is párhuzamosan? Az más, ha mi már nem beszélnénk, és utána megint levelezik valakivel. Csak a miheztartás végett, minket egymáshoz érzelmi szálak fűznek, vagy kezdenek kialakulni és így beszéli ki ezeket másnak. Akkor mivel vagyok én komolyabb az ő szemében, mint a másik illető, ha közben mi ismerkedünk is?
A magánélet ilyen jellegű mélységig történő megbeszélése, amit ő tett mellettem mással, az magával vonhatja a nagy egyetértésben a személyessé tételt köztük, miközben hozzám kezdik el gyengéd érzelmek fűzni. Én nem akarok versenyezni senki kegyeiért. Ha magamat adom, izgalmas vagyok és eredeti, miért nem elég, hogy csak én legyek a képben? Még ha csak egy névtelen fórum is?
Én max. 2 napig vagyok hajlandó csetelni valakivel. Az idő alatt eldöntöm: akarok-e találkozni vele vagy nem.
Ha igen akkor a többi személyes ismerkedés, és akkor már nem csetelek másokkal, minden energiám az övé. 2-3 randi után eldől hogy lesz-e kapcsolat, ha lesz akkor törlöm az összes addigi virtuális kapcsolatot és csak az új kapcsolatnak élek, ha nem akkor vissza a virtuális térbe.
Az amiről te beszélsz az nem valóság csak virtuális szarság. Neten semennyire nem lehet megismerni valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!