Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keressem többet, hogy ő ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem többet, hogy ő ne válaszoljon?

Figyelt kérdés

Randizgatunk/ismerkedünk egy lánnyal. Felrótta, hogy nem keresem eleget telefonon. Én nem vagyok az a telefonon lógó típus de ha neki ez kell nekem nem esik nehezemre gyakrabban hívni.

Ma reggel hívom, persze ő nem válaszol. Ráírok messengeren, hogy van-e kedve sétálni. Válaszolt is, hogy legyen inkább holnap mert ma más programja van. Nem kérdeztem, hogy mi, elmondta volna ha úgy akarta volna...nameg nem tartozik magyarázattal amúgysem. Este megint hívom, hasonlóan nem válaszol. Akkor minek mondta, hogy szeretné, hogy többet keressem?

Gondoltam, hogy majd holnap délután még hívom de így semmi értelme az egésznek. Nem vagyok híve az értelmetlen nyomulásnak.

2019. jan. 20. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy fontos számára.
2019. jan. 20. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy érezte, hogy nem érdekeled eléggé és ha csak azért hívod, mert ő külön megkért rá, az nem szívből jön, csak amolyan kötelesség. Lehet közben már talált is valaki mást, vagy meg van sértődve. Ne hívd meg ne írj neki, majd hívjon vissza, ha akar még valamit.
2019. jan. 20. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, hogy úgy érezte, hogy téged nem érdekel ő eléggé :D
2019. jan. 20. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
2019. jan. 20. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy azzal fogadott a lány, hogy még alig ismer. Szeretné hogy sűrűbben találkozzunk. Illetve hosszabbideig legyünk együtt. Ez után még egy hosszú találkozónk volt és dobott. Érthetetlen az egész. Sajnos vannak ilyen csajok. Pedig itt egy érett felnőtt nőrôl volt szó...
2019. jan. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!