Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keressem én vagy majd ő fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem én vagy majd ő fog?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismertem meg egy férfit, együtt töltöttünk 3 éjszakát, de azóta nem találkoztunk. Ő házas.

2 hete írt, hogy szeretne ismétlést és én írtam neki, hogy amikor te szeretnéd, de azóta nem írt. Én nem szívesen írok neki, mert nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, ha kiderülne esetleg. Vagy mégis kellene keresnem? Félek, hogy ő nem fog.

2018. szept. 12. 09:59
 1/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%
Ez miért randizás témakör? Ti nem randiztok, hanem dugtok.
2018. szept. 12. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz egy házas pasitól?!!
2018. szept. 12. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak akkor keres majd, ha már nagyon kell neki a szex. 2 hét alatt nem írt, akkor szerintem felejtős. Zárd le és keress mást.
2018. szept. 12. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha akart volna, már réges rég keresett volna.
2018. szept. 12. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is étrem, miért keresnéd. Ha nem lenne nős, még akkor is elgondolkoznék rajta azután, hogy írtad neki, hogy döntsön ő, hogy mikor. Így én megalázónak érezném, mintha kb számon kérnéd, hogy mikor dug már meg, holott nős.
2018. szept. 12. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem itéllek el most ezt dobta a gép.Jelenleg nekem is van szexkapcsolatom.Viszont nem csak akkor találkozunk ha a pasi ráér.Nálunk ugy van megbeszélve ha szeretném és van időm jelzem.Ha ő tud jönni szól és összehozzuk.
2018. szept. 12. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
talált egy olcsóbbat.
2018. szept. 12. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Dugj meg ha szeretnéd és nem zavarlak...atyaég mennyi qrwa van a földön!
2018. szept. 12. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!