Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 31 éves lány akinek jelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 31 éves lány akinek jelen esetben én is udvarolok szerintetek jobban preferálja a 40 pár éves férfiakat valamilyen oknál fogva?

Figyelt kérdés

Illetve így átlagosan ez gyakran előfordul hogy jobbak a 40 évesek esélyei a 30 pár éves nőknél?

Pl érettebb gondolkodás nagyobb élet tapasztalat látszólagos jobb megbízhatóság vagy kialakult egzisztencia bölcsebb gondolkodás vagy ehhez hasonló dolgok miatt?

F31

2019. jan. 20. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

30 vagyok, de nem nagyon vonzanak a 8-10 évvel idősebbek. A legtöbb magyar pasi már nem néz ki jól 40 éves kor után (nem mintha a nők büszkék lehetnének magukra). Innentől már a libidó se olyan, lassan már jönnek az izületi bajok, nem megy a szex, stb. Persze van olyan 30-as bula, aki a fix egzisztenciára bukik. De egy pali 40 évesen miért is van egyedül, gondolhatnánk. Elvált? Miért vált? Eddig nem jött össze egy komolyabb kapcsolat se? Miért? Aztán 40 felett gyerekvállalás terén nem csak a nőknél nő a rizikó faktor, hanem a a ffi spermája se olyan már, mint fiatalon. Sokkal magasabb a beteg gyerek kockázata. Már ha egyáltalán összejön. És ha minden rendben is van, mi lesz azzal a kölökkel? Majd "nagypapi" megy el a szülőikre amikor a lurkó középsulis lesz??? Meg se értik majd egymást a gyerekkel.

Szóval nem.

2019. jan. 20. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Én 37eves lettem nemrég, de még 40+ pasival nem voltam. Egyelőre nem is vagyok rá kíváncsi, milyenek lehetnek. De nyilván az, hogy milyen az ember, nem csak a kortól függ.
2019. jan. 20. 13:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát előbb utóbb mi 30 pár évesek is leszünk 40 ha minden jól megy. Hamar eltelnek az évek 25 felett rohan az idő..
2019. jan. 20. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Úgy látom itt páran magyarázzák a bizonyítványt, hogy miért nem jó egy negyvenes férfi, de az szépen meg van kerülve, hogy az ilyenek miért vannak még ennyi idősen egyedül, miért nincs gyerek, stb. Sok 30-as nő fiatalabbhoz férfihoz vonzódik, de ezek a fiatalabbak vajon nem teszik fel ugyanezt a kérdést, hogy egy idősebb nő mire nem lesz képes, meg milyen női bajai lesznek 40 évesen?! Mintha csak a férfiak felett járna el az idő.... érdekes.

Az meg szóba sem kerül, hogy a huszonéves fiatal nők között milyen gyakori, hogy negyvenes férfiakba szeretnek bele... nem mintha ez tetszene, csak érdekes jelenség, hogy a fiatalabbaknak bejön, a harmincasok meg undorodnak...

Nem lehet általánosítani különben sem. Ez is két emberen múlik. Ha ők szeretik egymást, és működnek, akkor a korkülönbség sem akadály sok esetben.

2019. jan. 20. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Én mindig csak nálam 7-8 évvel idősebbekbe tudtam halálosan beleszeretni. Ez igaz most 40 éves koromra is. Volt fiatalabb szerelmem (2,5 év volt köztünk), de utólag visszanézve, kevésbé voltam oda érte, mint azokért, akiket Férfinak és nem kisfiúnak láttam. Ettől függetlenül nem szeretnék általánosítani, általánosságban nem érdekelnek a nálam idősebb férfiak, csak az az egy.
2019. jan. 20. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves vagyok és egyik korombeli ismerősömnek se kell 40-es férfi. Mindnek hasonló korú párja van. Biztos van egy-két anyagias nő, akinek fontosabb a ház meg a kocsi, mint az életkor, de szerencsére bőven nem a többség. Egyébként szenzációs hogy hogyan tudnak kaparni a fiatalabb nők után :D már a zaklatásig elmennek. Szóval bőven nem akkora számok, hogy neked 31 évesen ne legyen esélyed.
2019. jan. 20. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Én pont ellenkezőjét látom, én 23 vagyok, de a 28-30as korosztály jön be nők szempontjából.

Hogy miért? Mert érett, tudja mit akar az életben, nem kalandozik már, és amit csinál az céltudatosan teszi.

Velem egykorú nők, és kicsit fiatalabbak szinte 90%a semmirekellő...

2019. jan. 20. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elképzelni, hogy valaha is 10 évvel idősebb férfit akarjak magamnak. A saját korosztályomat preferálom és a fiatalabbakat.
2019. jan. 20. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Én jobban preferálom az érettebb, negyvenes férfiakat, de kinek mi. Engem vonz, ha valaki tapasztalt.
2019. jan. 20. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!