Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 31 éves lány akinek jelen esetben én is udvarolok szerintetek jobban preferálja a 40 pár éves férfiakat valamilyen oknál fogva?
Illetve így átlagosan ez gyakran előfordul hogy jobbak a 40 évesek esélyei a 30 pár éves nőknél?
Pl érettebb gondolkodás nagyobb élet tapasztalat látszólagos jobb megbízhatóság vagy kialakult egzisztencia bölcsebb gondolkodás vagy ehhez hasonló dolgok miatt?
F31
30 vagyok, de nem nagyon vonzanak a 8-10 évvel idősebbek. A legtöbb magyar pasi már nem néz ki jól 40 éves kor után (nem mintha a nők büszkék lehetnének magukra). Innentől már a libidó se olyan, lassan már jönnek az izületi bajok, nem megy a szex, stb. Persze van olyan 30-as bula, aki a fix egzisztenciára bukik. De egy pali 40 évesen miért is van egyedül, gondolhatnánk. Elvált? Miért vált? Eddig nem jött össze egy komolyabb kapcsolat se? Miért? Aztán 40 felett gyerekvállalás terén nem csak a nőknél nő a rizikó faktor, hanem a a ffi spermája se olyan már, mint fiatalon. Sokkal magasabb a beteg gyerek kockázata. Már ha egyáltalán összejön. És ha minden rendben is van, mi lesz azzal a kölökkel? Majd "nagypapi" megy el a szülőikre amikor a lurkó középsulis lesz??? Meg se értik majd egymást a gyerekkel.
Szóval nem.
Úgy látom itt páran magyarázzák a bizonyítványt, hogy miért nem jó egy negyvenes férfi, de az szépen meg van kerülve, hogy az ilyenek miért vannak még ennyi idősen egyedül, miért nincs gyerek, stb. Sok 30-as nő fiatalabbhoz férfihoz vonzódik, de ezek a fiatalabbak vajon nem teszik fel ugyanezt a kérdést, hogy egy idősebb nő mire nem lesz képes, meg milyen női bajai lesznek 40 évesen?! Mintha csak a férfiak felett járna el az idő.... érdekes.
Az meg szóba sem kerül, hogy a huszonéves fiatal nők között milyen gyakori, hogy negyvenes férfiakba szeretnek bele... nem mintha ez tetszene, csak érdekes jelenség, hogy a fiatalabbaknak bejön, a harmincasok meg undorodnak...
Nem lehet általánosítani különben sem. Ez is két emberen múlik. Ha ők szeretik egymást, és működnek, akkor a korkülönbség sem akadály sok esetben.
Én pont ellenkezőjét látom, én 23 vagyok, de a 28-30as korosztály jön be nők szempontjából.
Hogy miért? Mert érett, tudja mit akar az életben, nem kalandozik már, és amit csinál az céltudatosan teszi.
Velem egykorú nők, és kicsit fiatalabbak szinte 90%a semmirekellő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!