Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaló ez a pasas?
Figyelt kérdés
Mennyire hihetö ha egy pasi akivel kapcsolatot kezdesz es minden új par hete jartok elaraszt nagy szavakkal hogy szeret imad , szerintem semmi oka ra
Annyira nincs miert szeressen
Mondta hogy megismerne a csaladom mobdtam csak ha eskuvölesz
Azt mondta ok, amikor ráérek
Egyszeruen túl koran mondja mindezt es szerintem csaló , nem igaz
Ki tudja miben santikál
Nem vagyok penzes de lehet at akar valamivel verni
Ti hogy latjatok ?
2019. jan. 20. 12:10
2/7 anonim válasza:
Tevagy a csaló h ő meg akarja ismerni a családod erre te azt mondod h csak ha esküvő lessz. Le akarod rázni csak az ürügyet keresed.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem idö kell a dolgoknak , nem lehet szeretni valakit egyböl es csal aki ezt allitja
2019. jan. 20. 12:26
4/7 anonim válasza:
Hát lehet, hogy túlzásba viszi, de ebbe semmi extra nincsen, simán csak annyit jelent, hogy meg akar dugni. 😎
5/7 anonim válasza:
Majd az esküvőn ismerheti meg a családod? Nem vagy százas, én úgy látom.
6/7 anonim válasza:
úúú, volt már ilyennel dolgom. menekülj! valóban nem mond egy épeszű ember ilyen nagy szavakat egy kapcsolat elején. vagy csak farkalni akar, vagy beköltözni hozzád lakni meg enni.
7/7 anonim válasza:
Én úgy látom, kedves 42 éves nÖ, hogy ez megint egy ordas nagy kamu kérdés tÖled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!