Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy lány nem sminkel vagy nem sminkben megy randira?
Eddig sminkeltem, de nagyon pepecselősnek és kényelmetlennek érzem az utóbbi időben, ráadásul szeretném kímélni a bőröm és nem ráncos vénasszony lenni, ezért minél kevesebbet sminkelni. A bőröm szép, nincsen sok bőrhibám, a szemöldököm smink nélkül is olyan erős, mintha ki lenne húzva, eddig sem volt rajtam sok smink (alapozó egy kevés, meg a szemem kiemeltem szempillaspirállal és szemceruzával) de mostanában annyira jólesik megdörzsölni a szemem, meg frissnek érezni a bőröm napközben is...
A másik oldalról kicsit gyerekesnek látom az arcom, úgy érzem, valahogy mégis javított rajtam valamennyit a smink és talán igénytelenségnek is érzem így megjelenni egy randin.
Nektek mi a véleményetek?
Rettentően agyilag éretlen kislány vagy.
Tessék remélem érthető:
A szedett szemöldök az nem álca.
Kerdezo, az izmos testet nem tudod magadrol lemosni!! A sminket igen.
Amugy meg a borod megfogja hálálni! Kesobb fiatalabbnak fogsz latszodni a korodnal, nem leszel 40 evesen csupa ranc, mint nehany ismerosom. En csak alkalmakra sminkelem magam es letagadhatok 5-8 evet.
38N
Egyáltalán nem zavaró. Én a természetesség híve vagyok, sose szerettem, ha "fél kiló vakolat" van egy nőn, egy randira ez teljesen fölösleges. Nagyobb alkalmakra, pl. bál, színház, esküvő egy szolíd csinosítást (max. szempillaspirál, rúzs) el tudok fogadni, még dobhat is egy kicsit a természetes szépségen.
36F
Az a mondat nyelvtanilag nem helyes.
Lehet, hogy a sminket le lehet mosni, a szedett szemöldök meg visszanő. Teljesen más arc, más karakter voltam az eredetivel. És más karakter voltam, mikor nem edzettem. A szedett szemöldök is épp ugyanolyan, mint a smink, csak tartósabb. És a hajvágás is. Ugyanaz az ember, csak az előnyös oldalával. Attól még a génjeiben az van ugyanúgy. A smink sem álca, csak optikai tuning, mint egy jó frizura vagy egy jó szemöldökforma. Nem rossz dolog egyáltalán.
A többieknek köszönöm.
Úgy “birom” az ilyen cikkeket, ahol lerondáznak nőket, csak mert nincs olyan cimlap lány kinézetük smink nélkül, és emberien néznek ki, netalán meg kicsit öregnek 50/60 év felett:O
A sminktől nem lesz öregebb a bőröd, ma már mindent bevizsgálnak ha csak nem aliról veszed.
Amúgy a férfiakat nem érdekli az ilyesmi, akinek tetszel annak smink nélkül is fogsz. Főleg ha úgy ismer meg.
Randira soha nem sminkelek többet mint amit szoktam már csak azért is mert így látja hosszútávon mit kap majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!