Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavaró, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró, ha egy lány nem sminkel vagy nem sminkben megy randira?

Figyelt kérdés

Eddig sminkeltem, de nagyon pepecselősnek és kényelmetlennek érzem az utóbbi időben, ráadásul szeretném kímélni a bőröm és nem ráncos vénasszony lenni, ezért minél kevesebbet sminkelni. A bőröm szép, nincsen sok bőrhibám, a szemöldököm smink nélkül is olyan erős, mintha ki lenne húzva, eddig sem volt rajtam sok smink (alapozó egy kevés, meg a szemem kiemeltem szempillaspirállal és szemceruzával) de mostanában annyira jólesik megdörzsölni a szemem, meg frissnek érezni a bőröm napközben is...

A másik oldalról kicsit gyerekesnek látom az arcom, úgy érzem, valahogy mégis javított rajtam valamennyit a smink és talán igénytelenségnek is érzem így megjelenni egy randin.

Nektek mi a véleményetek?

2019. jan. 18. 12:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sosem sminkelek, nekem teljesen természetes lenne.

De nyilván aki szeret meg tud is sminkelni pucérnak érezné magát.

2019. jan. 18. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Én kifejezetten a természetes szépséget keresem. Persze, azt is megértem/elfogadom, ha egy nő nem érzi jól magát smink nélkül.

Szeretem, ha természetes és nincs sminkelve, vagy maximum egy nagyon kicsi. 29/f

2019. jan. 18. 12:57
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

" talán igénytelenségnek is érzem így megjelenni egy randin."

A te fejedben nagy gondok vannak, ha ezt valóban így gondolod.

Nem zavaró és nem is kötelező sminkelni egy lánynak.

A smink egyébként is egy álca, ha lekerül, akkor van csak ott a valódi arc.

4/18 anonim ***** válasza:
89%
Tedd úgy, ahogy te jónak érzed. Ha valaki kiakad rajta, nem egymást keresitek, azt ennyi. Az igénytelenség nem itt kezdődik.
 5/18 A kérdező kommentje:

3: akkor az is álca, hogy nem a "gyári" alakomat viselem, hanem direkt tuningolom edzéssel, elvégre az sem én vagyok?

Számomra a smink eddig olyan volt, mint valami, ami segít kihozni belőlem a jobb oldalam. Olyan, mint mikor egy fiú felzselézi a haját és nem csak hagyja lógni a homlokába. Az is én vagyok, csak másképp, szóval nem csalásnak éreztem, hanem odafigyelésnek.

2019. jan. 18. 13:00
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Ha alapvetően nszép a bőröd akkor az a minimális folt nem kíván alapozót ami olykor-olykor odakerül.

A szemet szerintem is elég kiemelni, de azt is csak mértékkel. A túl erős tus, és társai bohóckodás. Spirál és szemceruza bőven elég.

A rúzs, pirosító pedig kifejezetten ízléstelen szerintem.

2019. jan. 18. 13:03
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

"3: akkor az is álca, hogy nem a "gyári" alakomat viselem, hanem direkt tuningolom edzéssel, elvégre az sem én vagyok?"

Hát, ha utálsz sportolni és mozogni, akkor az tényleg álca. De ha szeretsz mozogni, egészségtudatosan élni akkor meg nem.

2019. jan. 18. 13:08
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem magam sminkelni és nem tudnék úgy elmenni randira, hogy ne legyen rajtam semmi. Én szebbnek érzem magam tőle ezáltal magabiztosnak érzem magam. Egy kis "tuning" nem árt szerintem és gondolom egy két randizós sminkes naptól nem fog tönkre menni a bőröd. Az edzést nem is értem miért lett megemlítve hisz azt az egészségedért is teszed.
2019. jan. 18. 13:44
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a legtöbb lány nem azért megy sminkbe, mert ez valami elvárás lenne. Azért sminkel mindenáron, hogy szebbnek érezze magát, lehet, hogy a smink nélküli állapotában nincs megelégedve magával.

Ha te azon szerencsések közé tartozol, aki smink nélkül is vonzónak és szépnek érzi magát, akkor gratula, jó neked.

2019. jan. 18. 14:16
 10/18 A kérdező kommentje:
7: akkor az is álca, ha szedem a szemöldököm, vagy az már igényesség? :D Nem értem a gondolatmenetet, az a baj
2019. jan. 18. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!