Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet randin vacsora után/kávénál/mozinál stb?
A kérdés elég egyértemű :)
Tudom, hogy már biztos más is feltette ezt a kérdést, de új év, talán kicsit más válaszok is jönnek, de összességében kíváncsi vagyok mit gondoltok.
Előre is köszönöm!
Kávénál, mi? Szerintem, lányok, még egy randira se menjetek el olyan pasival, akinél fennáll az esély, hogy öt év múlva felháborodottan írja meg a facebook oldaladon, hogy: és szó nélkül elfogadta a 400 Ft-os kávét, és mégsem vágta magát hanyatt!
Bár, ugye, ez az ő minősítését rontja a külvilág szemében.
Akik már összeköltöztek, ezt úgysem lehet kicentizni, legalábbis remélem, hogy nem hangzanak el ilyen párbeszédek, hogy: mivel tegnap te három pár zoknimat lapátoltad be a mosógépbe, neked meg egy sem volt, ezért ma én fizetem a káposztasalátádat...
Akikkel eddig én randiztam, majdnem 20 év alatt, senki nem vàrta el, hogy fizessem a részem.
Lehet, hogy màs volt x évvel ezelőtt, én csak a tapasztalatom tudom leírni.
De az is màs, mikor két tizenéves randi címszó alatt elmegy meginni két kàvét, vagy mikor a férfi elhívja vacsoràzni a nőt.
Nem mindegy, hogy gyerekek vagyunk még, vagy érett felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!