Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnek olcson rozsat venni pesten?
Oszinten szolva haromezer forintbol kell kihoznom egy vacsorat es szeretnek egy szal viragot is venni :( sajnos tobb tenyleg nincs mert a vonatra es a metrojegyekre kell a penz.
Eljen az egyetemista let 🐛 es nem tudom hol tudnek nem 1500 forintokert egy szal voros rozsat venni 😔
Illetve ez nem sok?
Marmint vacsi meg rozsa. Nem akarok igy harmadik alkalommal ramenosnek tunni. Valami tipp?
19/f
Csorooo.
Tesco. aldi, lidl, auchan, viragos.
Hát mert Astoria. Nem tudom arrafelé hol van.
Keress rá a google-ben.
Attól függ hogy érzed, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ha minden stimmel akkor nem sok 3. randira a vacsi meg egy szál virág.
A másik... Nem vagyok pesti, és én többnyire inkább kapom a virágokat, így nem tudom konkrétan hol tudnál venni de elsőre nekem is a fent felsorolt üzletek ugrottak be :D
Csinálj egy rózsát te, papírból. Nézd meg a neten, hogy kell. Akàr újságból vagy szalvétából is lehet, a picitől a nagytányér mèretűig.
Lehet, hogy jobban is örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!