Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnek olcson rozsat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnek olcson rozsat venni pesten?

Figyelt kérdés

Oszinten szolva haromezer forintbol kell kihoznom egy vacsorat es szeretnek egy szal viragot is venni :( sajnos tobb tenyleg nincs mert a vonatra es a metrojegyekre kell a penz.

Eljen az egyetemista let 🐛 es nem tudom hol tudnek nem 1500 forintokert egy szal voros rozsat venni 😔

Illetve ez nem sok?

Marmint vacsi meg rozsa. Nem akarok igy harmadik alkalommal ramenosnek tunni. Valami tipp?

19/f

2018. szept. 4. 00:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja es V kerulethez kozeli helyek nagyon kiralyok lennenek. Koszike☀️
2018. szept. 4. 00:19
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Csorooo.

Tesco. aldi, lidl, auchan, viragos.

2018. szept. 4. 00:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom de pontos helyre gondoltam 😅 ahol egy szalasat tudok venni. Az astorian voltam miltkor es ott 1250 volt egy szal
2018. szept. 4. 01:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát mert Astoria. Nem tudom arrafelé hol van.

Keress rá a google-ben.

2018. szept. 4. 01:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy érzed, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Ha minden stimmel akkor nem sok 3. randira a vacsi meg egy szál virág.

A másik... Nem vagyok pesti, és én többnyire inkább kapom a virágokat, így nem tudom konkrétan hol tudnál venni de elsőre nekem is a fent felsorolt üzletek ugrottak be :D

2018. szept. 4. 03:24
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Csinálj egy rózsát te, papírból. Nézd meg a neten, hogy kell. Akàr újságból vagy szalvétából is lehet, a picitől a nagytányér mèretűig.

Lehet, hogy jobban is örülne neki.

2018. szept. 4. 07:13
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
3000-ből egy vacsora sem jön ki, ha nem gyrost esztek. Nekem egyébként biztos nem kellene ilyen felhajtás.
2018. szept. 4. 08:24
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
"Nem akarok igy harmadik alkalommal ramenosnek tunni." - Akkor ne csinálj felhajtást a randiból, nem kell virág vacsorára is elég egy olcsóbb beülős hely, ti legyetek a lényeg, beszélgessetek, elvégre még nem eljegyzésre készülsz, csak meg akarjátok ismerni egymást, nem?
2018. szept. 4. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Én nem akarok virágot kapni olyantól, akit alig ismerek, de azért pontozgassatok le továbbra is nyugodtan. Aluljárókban árulnak virágot, ha megfizeted, megbontják a csokrot. De ne lepődj meg, ha a lány visszavonulót fúj majd.
2018. szept. 4. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szedj kertben, ingyen van... nézd neg lakóparkok kertjeibe... vagy kérj meg egy kertes ház tulaját, adjon a bokráról egy szálat, meet szerelmes vagy.
2018. szept. 4. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!