Hogyan tudnek olcson berendezni egy 80 l es aksit?
Nem tudom mire értetted az olcsót, komplettre, vagy csak a berendezésre.
Komplett:
kell egy üveg tetős akvárium
világítás: kell két ilyen izzó: [link]
Kell egy balkon ládás világítás: [link]
Belülről ilyennel kell kibélelni, hogy tükröződjön: [link]
Kell egy nagy szűrőfelületű szűrő: [link]
Kell polifoam az akva alá, barkácsboltokban méterre van.
Ajzat az rostált sóder, az apró kell, kvarc homok se drága.
A talajba neptun aquaplant, állítólag a panziba is az van 100 vagy 300 ft pl ez a 10-es nálunk 100ft [link]
Kell egy növénytáp, én ezt használom: [link]
Fűtő az magasságra ami befér állítva, pl egy 75 wattos már jó
Akva 8000.
talaj 0-800ft
Szűrő 5500
Növénytáp+talaj táp 1200+posta
Polifoam 500ft
Világítás sacc 3000ft
fűtő 3000-4000ft
Növényzet az relatív, ha valamelyik facebook csoportban meg tudsz venni egy adag metszést akkor olcsón kijön, ha tart az akvarisztika ocsó müanyag cserepest akkor 500-1000 ft /cserép.
Ha ügyeskedsz 20.000ft elég mindenre.
# 5 válaszoló a két táp között van összetétel beli különbség, a profito összetétele egy talán amerikai srác e-mail váltása után lett ismeretes, amit a gyártóval folytatott.
Az e-mail alapján a garden 9000ppm a profito 7000 ppm káliumot tartalmaz.
A gardenbe vannak elemek ami a profitóba nincs, magnezium, kén, pici réz.
A profitoba is van azért sok elem ami viszont a gardenbe nincs, ezek micro elemek, és nagyon kicsi menyiségben vannak jelen.
Az egyéb fontos micro elemek megvannak mindkét tápban.
A profito is jó, nagy előnye, hogy sok helyen beszerezhető, az akva gardent nehezebb beszerezni, a tropicalfish tartja egyedül, pár gazdaboltban is beszerezhető.
Normál árban hasonló az áruk, 2000-2500 ft , annyi, hogy az aqua garden 0,5 liter, a profito 250ml ennek ellenére a gardenből kevesebb kell.
Ár-érték, napi dózis, akvaristák véleménye, azonos árért vehető mennyiség tekintetében a garden jobb.
A tf planter amit dicsérnek nagyon, nekem megvan a készletem 2008-ig (addig van szav idő) lehet majd utána kipróbálom a plantert.
Az a baj hogy annyira draga minden hogy egyszerre nagyon sok
De nagyon koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!