Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól nézek ki? Randiznál velem, ha leszólítanálak az utcán? Nem ismerkedek neten, mondjuk élőben sem mert losernek érzem magam.
az előző kérdésem törölték sajnos :'( azt mondták, hogy egy társkereső hírdetés wolt...
Hát tuti nem mert fiú vagyok és a lányokat szeretem :P Amúgy ez a kép nem valami előnyös ne haragudj :)
Hány éves vagy? Szerintem tuti nulla az önbizalmad, figyelj keress valamit ami érdekel, sport, akármi amiben másokkal összemérheted a tudásodat, gyúrj rá keményen és ha jó leszel benne akkor jön a dicséret, elismerés, stb és garantáltan nőni fog az önbizalmad... Persze könnyű ezt így elmondani, sokat kell érte melózni, néha legszivesebben föladná az ember, de megéri hidd el, személyes tapasztalat :) Na ha az önbizalom megvan akkor már odamersz majd menni a kiszemelt leányzóhoz, és egyszer csak összejön :)
Ui:. Ha kamu akkor meg elég szánalmas próbálkozás
Tök aranyosnak nézel ki:) Biztos jó fej vagy.
Szerintem picit változtass a hozzáállásodon,lássák,hogy igen is magabiztos vagy. Pár új cucc,egyéb kis változás és teljesen oké leszel.:)
Nyugi,egyáltalán nem vagy gáz.
Hidd csak el,az igazán gáz pasik nem így néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!