Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted jól nézek ki? Randiznál velem, ha leszólítanálak az utcán? Nem ismerkedek neten, mondjuk élőben sem mert losernek érzem magam.
Figyelt kérdés
az előző kérdésem törölték sajnos :'( azt mondták, hogy egy társkereső hírdetés wolt...
2010. jún. 29. 16:47
2/26 anonim válasza:
miért olyan képet mutatsz, amin hülye fejet vágsz?
4/26 A kérdező kommentje:
másodikank: nekem alapból ilyen a fejem...
2010. jún. 29. 16:50
5/26 anonim válasza:
inkább tegyél fel egy képet, amin szemből látszol, táncolás és egyéb mozgás nélkül.így nagyon nehéz eldönteni, hidd el.még az is lehet, h valakinek tetszenél, ha rendesen megnézhetne:)
6/26 anonim válasza:
Ne szavasd már szegény gyereket, vedd el a képet...
7/26 Funktasztikus válasza:
már láttam az elözö kérdést is nem vagy nagyon gáz.... de ha te ez vagy és csak ezt az embert akarok lejáratni akkor szánalom vagy
8/26 anonim válasza:
Ha élőben sem, akkor neked az utcát pláne nem ajánlom!
Te, teccik a ruhád meg a frizud! Neked is teccik az enyém??:S
XD
9/26 anonim válasza:
A képből kiderül,hogy mókás fiú vagy,szerintem ez sok lánynak bejön,persze nem biztos,hogy a plázacicáknak is. Ha természetesen vagy vicces,és nem erőlteted a mókát,egy leszólítás után akármi is lehet,de ha az első pár nem sikerül ,ne add fel! Valaki rád vár,csak meg kell találni.
10/26 anonim válasza:
Szerintem aranyos, mókás alak lehet :D
Szóval igen, bár a szöveg is számít:D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!