Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első tinderes randim. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első tinderes randim. Én gondolom túl? :D

Figyelt kérdés

Szóval egy éve vagyok egyedül, azóta randim sem volt.

Aztán életemben először kipróbáltam a Tindert, nem rajongtam az oldalért, hallottam már róla "szépeket".

De már úgy gondoltam ideje randizni egyet egy év után.

Tehát 3 srácot beszíveztem, nem akartam többet.

Ebből egynek írtam vissza, felvett mess-re. Dumáltunk, de nem valami sokat. Hétfőn taliztunk, nem engedtem a csókot, aztán alig írt megint csak, de jól érezte magát velem. Én is vele. Pénteken újabb randi volt, durcásan léptem oda hozzá, mert megint késett. Megcsókolt ezen a randin többször is, nagyon jó volt vele.

De alig dumálunk a neten és várom, hogy írjon, de nem teszi. Na mindegy, lehet én reagálom túl és inkább a személyes találkozókat szereti és az ezeken való beszélgetést.

Azt mondta legközelebb filmezzünk nála, de nem hiszem, hogy a harmadik randin ezt kéne még tennem? Vagyis én szívesen filmeznék vele, de tudjuk, hogy mi is ez a "filmezés". Nem akarom ezt elkapkodni, mert félek, hogy én sérülök emiatt majd a végén.

Hozzáteszem tudja, hogy nehéz préda vagyok és, hogy én komolyat akarok, semmi játszmát és egyéb mai "menő" dolgok.

Egyébként a történetben az is érdekes, hogy roma lány vagyok, de már tudja természetesen ez volt az első, amit leszögeztem az elején.

Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtok írni valami pozitívat is a Ti Tinderes tapasztalataitokról, ami engem is megnyugtat. :D

L/22

2019. jan. 13. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy neked egy vadidegen azt mondta, hogy nem csak megdugni akar és akkor ez így is van? :D Okéka.
2019. jan. 13. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Tinderrel volt hideg-meleg, pozitív-negatív élményem egyaránt. Nem lehet előre megjósolni, hogy mi várható, de ha csalódok utólag, azt túlélem, nem dől össze a világ.

Annyit mondok, ha az elején úgy érzed, hogy nem ígéretes a kapcsolat, akkor jobb mielőbb leépíteni, mintsem naivan hinni valakinek és reménykedni.

2019. jan. 13. 20:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem mennek 3. Randin a pasihoz,lehet valami perverz allat.
2019. jan. 13. 20:14
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! :D

Nem vagyok naiv, lehet a kis összecsapott szövegemből ez volt leszűrhető, nagyon is talpraesett és egyenes lány vagyok. Nem kell félteni, nyugi.

Nem, nem hiszek egyből senkinek sem.

Inkább magamban hiszek, hogy ha egy kicsit is megismernek belőlem, akkor többre tartanak, mint egy ágyba bújásra.

Nyilván, ha én nem akarok ilyesmit, akkor nem is fog megtörténni. Amelyik lányt meg megkapják arról az a lány is tehet, nem csak a pasik.

Sosem voltam naiv, de nem fogom leírni rögtön azért, mert ajánlotta a filmezést. Nyilván azért filózok, mert én egy négy éves kapcsolat után vagyok, nem sokat randiztam, csak kíváncsi voltam mások történeteire, tapasztalataira. Ennyi az egész, de nem parázom annyira túl, csak próbáltam mindent összeszedni.

Szerintem az sem gond, hogy a jót is meg akarom látni valakiben már két találkozó után is, mert ebben a mai világban mindenhol a just friend-es szexkapcsolatokról lehet hallani meg arról, hogy mindenki húzza a másik agyát. :D Én nem vagyok ilyen és nem is akarok ilyen lenni.

2019. jan. 13. 20:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"akkor nyugodtan visszautasíthatom"

Igen. És mi van, ha nem vesz róla tudomást?

2019. jan. 13. 20:19
 16/23 A kérdező kommentje:

20.19-es: Ha olyan lenne, akkor már első alkalommal is erőltette volna a csókot, de amikor elhúztam a fejem csak mosolygott. :) Egy erőszakos pali nem ilyen, nem fog megerőszakolni. Ne legyünk ennyire negatívak, személyesen dumáltunk, eléggé értelmes és nyugis srác.

Nem félek ilyesmitől. Ennyire ne gondoljuk túl a dolgokat, már két randi alatt erőszakoskodhatott volna a kocsiban, mikor 20-30 percig ott ültünk egymás mellett. :D

2019. jan. 13. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor az ember mondhat több dolgot is,aztán haza megy,és átgondolja. Az amit mondanak neked ismerkedésnél azt nem kell készpénznek venni,csak mert Te őszinte,és egyenes vagy.
2019. jan. 13. 20:48
 18/23 A kérdező kommentje:

Persze, ebben is egyetértek. Nem lehet mindenki olyan, amilyen én vagyok.

Majd kiderül milyen úgyis, nekem van időm, nem sietek sehova.

2019. jan. 13. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Tuti csak azért randizik veled mert a tiétek 2 fokkal melegebb.
2019. jan. 13. 21:07
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem is csak dugni akar és 3 randis szabályban még benne vagytok, nem keres közbe ez mindent elmond. Én is tinderezek, szórakoztat, de komoly dolgokra nem igen alkalmas. Légy körül tekintő :)

21N

2019. jan. 13. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!