Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ezt jobb, ha hagyom?
Figyelt kérdés
Már egy ideje ismerkedem egy sráccal. Aranyos srác , kedves és jól el vagyunk mikor együtt vagyunk, de valamiért nem nagyon keres sosem. Van úgy hogy napokig nem beszélünk semmit sem, ha meg beszélünk akkor is leginkább csak azt, hogy mikor legyen a következő találkozó, amit amúgy én szoktam kezdeményezni jószerével. Alapvetően mindig lelkes meg ha mondom neki, hogy találkozzunk akkor mindig benne van, egyszerűen csak magától nem nagyon aktív ebben. Szerintetek ezt miért csinálhatja? Megéri foglalkoznom vele, vagy hagyjam a francba?2018. jún. 26. 16:46
1/6 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Nem volt komoly a dolog a srác részéről. Én az ilyet hagynám a férfiak tepernek, ha igazán kell egy nő. Ha meg csak elvárja, hogy mindig te kezdeményezz akkor meg azért hagyd, mert cseppet sem férfias.
2/6 anonim válasza:
Több lehetőség is van, ami miatt ezt csinálja:
1, Nem tetszel neki.
2, Félénk.
3, Van barátnője, akiről még nem tett említést.
Beszélj vele erről! Kérdezd meg, hogy miért van ez, amit itt leírtál!
3/6 A kérdező kommentje:
Az elsőt és az utolsót azt kizárnám a felhozatalból, mert jópárszor a tudtomra adta, hogy meglehetősen bejövök neki, mikor először találkoztunk akkor is éreztem rajta, hogy bejövök neki, meg amúgy ha találkozunk ölelget, puszil, megcsókol szóval a vonzalommal nincs baj. Az utolsót meg azért zárnám ki, hogy barátnője van, mert beszélgettünk, hogy megy egy fesztiválra és hívott engem is, hogy menjek én is, gondolom, ha barátnője van nem hívott volna, meg vannak közös ismerőseink szóval arról tudnék, ha lenne valakije úgy komolyabban.
2018. jún. 26. 17:11
4/6 anonim válasza:
Mert annyira azért nem érdekled. Sajnos a pasik imádják az ilyen híg fos kapcsolatokat, mert fixen jön a punci. Kicsit elvan veled, amennyi ahhoz kell, hogy még dugj vele, de amúgy nem töri össze magát miattad. És ez nem azért van, mert félénk. Egy félénk pasi is baromi bátor és kezdeményező tud lenni, ha igazán akar egy nőt.
5/6 anonim válasza:
Ha barátnője nincs is, abban biztos lehetsz, hogy több jelölt van melletted, akikkel szintén így elvan.
Mennyi idősek vagytok? Egyértelmű, hogy aki ilyen ívben tesz rád és csak te keresed, nem komoly.
6/6 anonim válasza:
Talonban tart,egy patront megérnél ha a karjaiba sétálsz,de nagyobb erőfeszítést már nem.. és valószínűleg vannak még melletted páran,akik ilyen módon "érdeklik" .
Szerintem nem éri meg foglalkozni vele,ha te normális kapcsolatot keresel,én legalábbis már unom ezeket a felesleges köröket,hamar kukába kerül az illető ha egyoldalú az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!