Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa lenne ha randi "helyett" egyszerűen behívnám magamhoz a lányt? Mintha spontán lenne?
Figyelt kérdés
Egy társasházban lakunk én nemrég költöztem oda. Amióta megláttam azóta szimpatikus és azóta csak egyre jobban. Mindig beszélgetünk ha összefutunk. Érzem rajta hogy ő is kedvel engem. Nagyon kedves közvetlen lány de elég távolság tartó is bizonyos szempontból. Ha elhívnám valahová biztos hogy visszautasítana. Arra gondoltam hogy ha legközelebb összefutunk és beszélgetünk egyszerűen megkérdezném tőle hogy beugrik e hozzám egy kávéra. Ez nem úgy hangzana mint egy randi és talán előbb mondana rá igent. Persze benne van a pakliba hogy félreérti a helyzetet de szerintem látha rajtam hogy normális srác vagyok. Mit gondoltok egy ilyen ötletről?2019. jan. 11. 23:52
11/11 anonim válasza:
Kérdező, én nem arra értettem, hogy egyértelmű, hogy dugni akarsz, hanem arra, hogy csak beszélgetni, anélkül, hogy akarnál tőle vmit, nem fogod behívni a lakásodba. Ergo tök nyilvánvaló, hogy randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!