Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek laza és spontán a randin?
Próbálj olyan lenni mint egyébként a hétköznapokban.
Az izgulás természetes, nem baj ha látszik, akár jól is eshet neki, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad.
Figyelj rá, arra amit mond, légy érdeklődő, és akkor nem lehet gond.
N
Nekem a "mi történhet?" hozzáállás mindig segített. Mikor úgy tekintettem a másik emberre, mint aki pontosan annyit ér, mint én, sem nem több, sem nem kevesebb és nem kell neki megfelelnem. Ha nem vagyok szimpi, akkor sem dől össze a világ, megy tovább az élet, annak úgy kellett lennie, jobb, mintha előadnám magam rágörcsölve és később hullana le a lepel.
Szóval nekem segített, ha tét nélküli "játéknak" fogtam fel és megtanítottam magam arra is vállat vonni, hogy a lehető legrosszabb helyzetet elképzeltem. Ami nálam az volt, hogy szemtől szembe lehord mindennek és kigúnyol, de ilyen sosem fordulhat elő szerintem, csak az ember képzeletében. Én ebből indultam ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!