Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek laza és spontán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek laza és spontán a randin?

Figyelt kérdés
Randim lesz egy csodálatos lánnyal, ám nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren, az eddigi kevés randim pedig nem sikerült jól, mert nagyon rágörcsöltem.

2017. jún. 9. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj nagyon miatta, próbáld önmagad adni!
2017. jún. 9. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne görcsolj rá. Nézd káposztának :) Ő is csak ember, te is. Ő is izgul, te is.
2017. jún. 9. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbálj olyan lenni mint egyébként a hétköznapokban.

Az izgulás természetes, nem baj ha látszik, akár jól is eshet neki, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad.

Figyelj rá, arra amit mond, légy érdeklődő, és akkor nem lehet gond.

N

2017. jún. 9. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell azon gondolkodnod hogyan lehetnél laza és spontán, mert akkor úgysem leszel az. :) Egész egyszerűen figyelj arra, amit mondd, tegyél fel kérdéseket azzal kapcsolatban, amiről éppen beszél. Ha pedig elakad a beszélgetés, akkor hozz fel egy témát, amiben otthon érzed magad. Aztán majd ellazulsz, nem lehet órákig intenzíven izgulni. Hajrá! :)
2017. jún. 9. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a "mi történhet?" hozzáállás mindig segített. Mikor úgy tekintettem a másik emberre, mint aki pontosan annyit ér, mint én, sem nem több, sem nem kevesebb és nem kell neki megfelelnem. Ha nem vagyok szimpi, akkor sem dől össze a világ, megy tovább az élet, annak úgy kellett lennie, jobb, mintha előadnám magam rágörcsölve és később hullana le a lepel.

Szóval nekem segített, ha tét nélküli "játéknak" fogtam fel és megtanítottam magam arra is vállat vonni, hogy a lehető legrosszabb helyzetet elképzeltem. Ami nálam az volt, hogy szemtől szembe lehord mindennek és kigúnyol, de ilyen sosem fordulhat elő szerintem, csak az ember képzeletében. Én ebből indultam ki. :D

2017. jún. 13. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!