Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire spontan, ha ismerkedesrol van szo?
Figyelt kérdés
Mar lassan begolyozom itthon a sok tanulastol, viszont ma mennem kell a Kalvin terre. Az biztos, hogy hazamenni dolgom vegeztevel meg nem lesz kedvem, viszont az ismeroseim, barataim mind lazasan tanulnak a vizsgakra. Hogyan talaljak valakit, akivel lehetne egy jot beszelgetni, forro csokit inni a kornyeken vagy valami? Nem vagyok jo a kezdemenyezesben, leszolitgatasban sem. :/ az emberek mindig azt hiszik, keregetni akarok, amikor hozzajuk szolok. :D
24L
2016. máj. 12. 10:44
1/7 anonim válasza:
Kiülsz egy olyan szabadtéri kávézóba, ahol sok korodbeli megfordul, és elkezded figyelni az embereket. Aki szimpatikus, azzal szemkontaktust kezdeményezel. Ha jó a kisugárzásod, akkor ennyi bőven elég.
2/7 anonim válasza:
ha van fb-on valami egyetemi vagy hasonló csoport, írd ki ugyanezt amit itt kiírtál
3/7 anonim válasza:
nekem a spontánságom kb. zéró :D
szóval ha nem haza, akkor max elmennék biciklizni, vagy fotózni
és nem mernék szólni senkihez sem
23f
4/7 anonim válasza:
Én simán szóba állok bárkivel. Lehet,hogy gáz vagyok. Max. nem érdekel, amit mond. De,mi bajom lehet. (Ja,nincs cigim és apróm...) :D
5/7 anonim válasza:
asszem amúgy van valami applikáció is...olvastam róla, de most istennek sem akar eszembe jutni, hogy pontosan mi a neve... lényeg, hogy ilyen "gyorsrandikat" lehet vele lebeszélni, találkoztok és ennyi, semmi kötelezettség, kijelöl egy mindkettőtökhöz közeli helyet
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nem szeretem, amikor az utcán valaki áttöri a privát szférám hirtelen. Persze megszoktam hallgatni az embereket, de 90% mindig kéregetni akar, eléggé elmegy tőle a kedve az embernek. 23/F
7/7 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek, ismerkedem spontán az emberekkel, elég jól kijövök szinte bárkivel, mivel mindenkit úgy fogadok el ahogy van, és általában bárkit szívesen meghallgatok. Mondjuk nem vagyok az a nagyon nyitott típus, csak úgy nem megyek oda akárkihez, viszont ha valaki hozzám jön oda, akkor arra reagálok, mer ilyen passzívan vagyok szociális. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!